FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

VIDEO S-au încheiat primele meciuri din runda a noua a ligii secunde » Înfrângere pentru Ripensia, eșec usturător pentru ASA

Foto: Facebook/@/hermannstadt.fc
Foto: Facebook/@/hermannstadt.fc

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 09:18

Nouă dintre cele zece partide ale etapei a noua din liga secundă s-au disputat sâmbătă, iar liderul AFC Hermannstadt și-a consolidat locul în fruntea clsamentului.

AFC Hermannstadt, Ripensia Timișoara și ASA Târgu Mureș, primele trei clasate, au disputat meciurile acestei runde, în care Ripensia a pierdut surprinzător cu Academica Clinceni, scor 1-2.

ASA a suferit și ea un eșec usturător, 0-4 în fața celor de la Metaloglobus, în timp ce Poli Timișoara a remizat în deplasare cu Afumați. 

Echipa pregătită de Dan Alexa, Dunărea Călărați, a profitat de pașii greșiți ai principalelor rivale la promovare și a urcat pe locul al doilea, la cinci puncte în spatele liderului AFC Hermannstadt.

FINAL

  • AFC Hermannstadt - Foresta Suceava 2-0
  • Academica Clinceni- Ripensia Timișoara 2-1
  • Metaloglobus - ASA Târgu Mureș 4-0
  • CS Afumaţi - Politehnica Timișoara 1-1
  • Dunărea Călărași - Pandurii Tg. Jiu 3-1
  • FC Argeș - Sportul Snagov 1-0
  • Balotești - Miroslava 1-2
  • CS Mioveni - Luceafărul Oradea 3-2
  • Satu Mare - UTA Arad 1-0

clasament

Sărbătoare în vestiar

Știința Miroslava a înregistrat a doua victorie din acest sezon, 2-1 în deplasare cu Balotești, iar fotbaliștii au sărbătorit nebunește în vestiar succesul în fața uneia dintre contracandidatele la retrogradare. 

 

Caterincă și voie bună în vestiarul Științei Miroslava după victoria de la Balotești Imagini de NERATAT! http://bit.ly/2fozX7r

Posted by Gazeta Sporturilor on Saturday, 23 September 2017

Video: Justin Gafiuc 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
858395034318593
Cipri Dumi  •  23 Septembrie 2017, 14:53

Ii tine Iohannis de mana pe cei de la uta si pandurii etc... tragandu-i in jos pe locurile pe care le ocupa? Care merita si e mai bun sa promoveze... Forzza FC HERMANNSTADT

305457553261788
Leo Dinu  •  23 Septembrie 2017, 13:42

Le nimeresti de nu se poate... de unde pana unde Ripensia favorite la promovare? Iar cu alea cu politicul, esti ridicol... lasa vrajelile de 2 lei si scrie despre fotbal.

831959706877275
Cristian Baltaru  •  23 Septembrie 2017, 13:24

Înaintea începerii Ligii a doua mergeam la promovare pe trei echipe care,credeam eu,se vor bate pentru primele două locuri: U.T.A.,Ripensia și Pandurii.Susțineam că dacă-și va băga coada politicul,atunci va promova fără probleme Hermannstadtul(adică Sibiul,în germană),lucru care se confirmă etapă de etapă,orașul lui K.W.I.,un nene care va participa la alegerile prezidențiale din 2019 și trebuie să spună c-a făcut și el ceva pentru sibieni,anume faptul că trepădușii de acolo au dus echipa în prima ligă. :) :) :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează