FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

VIDEO Scene incredibile la Cluj » Fanii Universității au intrat pe teren cu bâte și au rupt tricourile jucătorilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2016 13:46

Situația celor de la "U" Cluj este tot mai dificilă, din cauza problemelor financiare și a riscului de retrograda în liga a treia.

Echipa din Cluj a remizat azi pe teren propriu cu Satu Mare, scor 1-1. Astfel, cu o etapă înainte de final, clujenii sunt pe locul 4 din play-out, loc retrogradabil, cu 28 de puncte.

La finalul partidei, fanii lui "U" Cluj s-au manifestat violent. Au intrat pe teren cu bâte și s-au îndreptat spre jucători să-i amenințe și să le rupă tricourile. Fanii au blocat și intrarea spre vestiar, iar intervenția jandarmilor a fost târzie, potrivit stiridesport.ro.

Spiritele s-au calmat ulterior și niciunul dintre jucători nu a fost rănit.  U Cluj este la 3 puncte de locul 2, care asigură rămânerea în Liga a 2-a, și tot la 3 puncte de locul 3, care duce la baraj.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (81)
mvradulescu
mvradulescu  •  30 Mai 2016, 08:03

Probabil că nu toată lumea a aflat că întrecerile sportive înseamnă divertisment ! U Cluj este una din echipele cu „istorie” bogată în fotbalul autohton și merită tot respectul din partea spectatorilor, în ciuda faptului că din cauza dificultăților financiare se află într-o situație cât se poate de „delicată”. Nutresc speranța că lucrurile vor merge mai bine la „șepcile roșii” pe viitor, iar suporterii își vor aminti că sportul e un „mijloc pașnic” de a trece peste momentele dificile ! Succes U !!!

1036281359740269
Stefan Zvonaru  •  29 Mai 2016, 01:07

Securitatea *** , erau *** de frica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  28 Mai 2016, 22:51

bravo fanilor respect

Vezi toate comentariile (81)
Comentează