FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A 5-A

VIDEO Scene șocante în România! Un suporter a scos sabia în timpul meciului

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 13:01

Meciul dintre Steagul Roşu Colacu – Unirea Slobozia Moară poate reprezenta un scenariu de film. Cu zece minute înainte de finalul întâlnirii s-a iscat un incident în terenul de joc, iar la marginea terenului au putut fi urmărite imagini apocaliptice.

Meciul dintre Steaul Roșu Colacu și Unirea Slobozia Moară, din Liga a 5-a a avut un final de meci incredibil.

Cu 10 minute înainte de final, fotbaliștii au început să se ia la bătaie, iar suporterii au intervenit și ei. La un moment dat, un fan a scos o sabie și a început să-i lovească pe cei din jurul său, potrivit dboline.ro.

 

Agresorul a fost arestat, dar mai multe persoane au avut de suferit, antrenorul secund al echipei Slobozia Moară, Gabriel Iacob, ajungând la spital, cu coaste rupte și tăieturi la cap.

"Nu pot să dorm de durere! Am leziuni la cap, buze și torace. Am fost la INML și s-au mirat doctorii de acolo când au văzut în ce stare am ajuns în urma unui meci de fotbal", a spus Cornel Iacob.

Mai mult, Vasile Niță, antrenorul de la Steagu Roșu Colacu a decis retragerea echipei din Liga a 5-a.

"Retrag echipa din campionat. Totul e stricat de niște huligani. Nu mai are rost să muncesc pentru această localitate. Nu mai putem activa în fotbalul dâmbovițean. Trebuia să jucăm în alt județ.  Sunt de acord ca acelui individ cu sabia să i se aplice o pedeapsă pe masură, dacă a facut așa ceva. Într-o lume civilizată, nu se scoate niciodată sabia. E inadmisibil. Vom retrage echipa din cauza huliganilor și a arbitrilor. Am fost persecutați în ultimele meciuri. Mă retrag după 43 de ani!", a spus antrenorul Vasile Nita

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează