FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO II - VIITORUL CONSTANŢA 0-1

VIDEO Ucigaşul lui Dinamo » Dică îi “loveşte” pe dinamovişti oriunde îi prinde

Dică a marcat unicul gol al meciului dintre Viitorul şi Dinamo II
Dică a marcat unicul gol al meciului dintre Viitorul şi Dinamo II

Articol de - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 31 martie 2012 22:35

Dică a marcat primul gol de la transferul la Viitorul Constanţa chiar împotriva echipei secunde a lui Dinamo şi a ajuns la 7 reuşite în meciurile cu roş-albii.

Nicolae Dică nu îi iartă pe dinamovişti nici cînd joacă împotriva "cîinilor" mici. Proaspăt transferat la trupa lui Gică Hagi, Dicanio a înscris golul primului succes al Viitorului din acest retur şi constănţenii au rămas astfel la 3 puncte în faţa Brăilei şi a Deltei Tulcea.

Dinamo, victima favorită
Roş-albii se află printre victimele preferate ale argeşeanului. Astfel că, printre cele aproape 100 de goluri marcate în Liga 1 şi Cupa României, Dică a înscris de 6 ori împotriva "cîinilor". Nicolae a debutat cu o pasă de gol pe vremea cînd era la FC Argeş, apoi a mai punctat de două ori în duelurile cu roş-albii pînă la transferul la Steaua din 2004.

Gol la primul Steaua-Dinamo
Dicanio a debutat la Steaua cu o pasă de gol în Ştefan cel Mare, Dinamo reuşind totuşi să se impună cu 2-1, dar în sezonul următor a marcat la victoria cu 1-0 în faţa marilor rivali, la primul derby disputat pe Ghencea.

Reuşite şi în Cupa României
Piteşteanul a marcat şi pentru CFR în returul semifinalei din 2010, cînd clujenii s-au impus cu 2-1 şi au mers în finală, dar şi în ultimul act al Cupei de anul trecut, cînd a deschis scorul pentru Steaua împotriva marii rivale.

93 de goluri a marcat Nicolae Dică în Liga 1

9 echipe a schimbat Dică în cariera sa, 3 dintre ele fiind din străinătate

469626-goluri-nicolae-dica.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dicesare
dicesare  •  01 Aprilie 2012, 14:05

da cu botu in c*oa*ie doar a fost invatat la stana cum face mielu

cata_orv
cata_orv  •  01 Aprilie 2012, 13:59

a reusit si cadavrul asta sa dea gol unor copii ;)

dinamorlando
dinamorlando  •  01 Aprilie 2012, 11:11

Va dati seama ce performanta extraordinara ?! marele, extraordinarul, magnificul fotbalist supranumit Dicanio, a reusit in fabuloasa-i cariera, printre cele APROAPE 100 de goluri :)) sa inscrie de 6 ori impotriva lui Dinamo......, iar acum, cand Liga 1 nu mai era o provocare pentru el, a trecut in liga 2-a unde au simtit si cei de la Dinamo 2, furia si talentul lui incontestabil. Ma gandesc cu teama, la momentul cand va reusi sa inscrie un gol si echipei de pitici a "cainilor" !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează