FOTBAL  »  LIGA 2  »  SUSPENDARE

VIDEO Valentin Bărbulescu, amendă și suspendare-RECORD după ce a recunoscut la GSP Live că a pariat

Valentin Bărbulescu
Valentin Bărbulescu

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 19:23

Valentin Bărbulescu, 33 de ani, căpitanul Sportului Snagov, liderul din liga secundă, a primit o suspendare record și o amendă pe măsură după ce în luna decembrie a recunoscut la emisiunea GSP Live că pariază. 

Bărbulescu a fost suspendat timp de patru luni și, pe deasupra, a primit o amendă de 15.000 de lei. 


*Click pe imagine pentru zoom*

În vârstă de 33 de ani, Bărbulescu a jucat de-a lungul carierei pentru Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ACS Berceni, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, Săgeata Năvodari, Metalul Reșița, Juventus București, CSM Reșița și Sportul Snagov.

VIDEO cu momentul în care Bărbulescu recunoaște că pariază:

„Da, pariez! Mi se par un pic deplasată treaba asta cu interzisul pariurilor. Dacă eu pariez pe Germania, Anglia, Franța, ce treabă are?

E caz penal să pariezi pe propria echipă, da, dar dacă pariez meciuri din străinătate? Îmi fac bilet de acasă, dar nu intru în case, i-l dau unui prieten să bage. Niciodată n-am câștigat la pariuri, poate o singură dată 100 sau 200 de lei”, a spus Valentin Bărbulescu, la GSP LIVE

REGULAMENTUL INTERZICE CLAR ORICE TIP DE PARIURI

Conform Articolului 60, punctul 5 din regulamentul FRF, „fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA / UEFA / FRF / LPF / AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani și o penalitate sportivă de 300.000 de lei”.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
zidane92
zidane92  •  18 Februarie 2019, 23:25

Ma intreb cine e mai prost, jucatorul care s-a dat singur de gol sau ilustrii anonimi din comisiile federale care au putut debita un regulament asa de ***, ce treaba are frate un jucator din liga 2 cu competitiile organizate de FIFA/ UEFA sau AJF e de o penibilitate crunta! Sa nu parieze pe meciurile din competitia lui, ce treaba au celelalte competitii, la mintea astora cred ca la anul vor schimba articolul cu unul care interzice pariatul si pe NBA, WTA, ATP sau campionatele interplanetare!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează