FOTBAL  »  LIGA 2  »  VIITORUL PANDURII - FC ARGEȘ 2-1

VIITORUL PANDURII - FC ARGEȘ 2-1 // VIDEO Ionuț Badea acuză la debutul pe banca piteștenilor: „Arbitrii ne-au scos un gol din poartă”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 11:34

Ionuț Badea (44 de ani) a debutat cu o înfrângere pe banca echipei FC Argeș, scor 1-2 la Severin, contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.  

Piteștenii au fost conduși încă din minutul 4, după reușita lui Alexandru Bădăuță (29 de ani). Imediat după pauză, Andrei Blejdea (23 de ani) a restabilit egalitatea, dar Vlad Rusu (29 de ani) a readus-o pe Viitorul Pandurii în avantaj, în minutul 64.  

Astfel, Ionuț Badea și-a început mandatul la Pitești cu o înfrângere și a ținut să critice prestația arbitrilor.  

„E o înfrângere dureroasă, dar e o situaţie de analiză pentru noi în momentul de faţă. Era important să venim de la Severin cu un rezutat bun, un rezultat care ne-ar fi dat un pic de încredere la acest început de mandat.  

La acest eşec a contribuit, din păcate că trebuie s-o spun, şi brigada de arbitri, care ne-a scos un gol din poartă. Era golul de 2-2, în momentele bune ale noastre. Trebuie să înţeleagă şi ei că şi noi muncim. Ar trebui să fie un moment de analiză şi pentru ei, nu doar pentru noi, ca antrenori sau jucători. Orice moment, pe parcursul unui joc, influenţează realitatea imediat următoare, mai ales că vorbim despre un gol valabil”, a spus Ionuț Badea, pentru pagina de Facebook a clubului. 

VIDEO // Rezumatul meciului Viitorul Pandurii Tg. Jiu - FC Argeș

FC Argeș ocupă locul 10 în clasamentul Ligii 2, cu 16 puncte, după 11 meciuri jucate. Cu un meci mai puțin disputat după ce au amânat meciul cu CSM Reșița, piteștenii sunt la 10 puncte de liderul Turris Turnu Măgurele.  

Pentru echipa lui Ionuț Badea urmează meciul de pe teren propriu, cu Farul Contanța, programat luni, 21 octombrie, de la ora 18:00, în cadrul etapei #13. 

VEZI ȘI: 

TURRIS - UTA ARAD 1-1 // Laszlo Balint: „E un punct câștigat în deplasare” + „Urmează o lună noiembrie infernală”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează