FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Vînzarea Rapidului este foarte aproape: "Lucrurile sînt clare, mîine dimineaţă se semnează un precontract"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 martie 2014 21:11

După ce Viorel Moldovan a declarat că au apărut probleme privind cumpărarea Rapidului, Nicolae Manea a povestit că a avut loc o nouă întîlnire în această seară.

Preşedintele Rapidului susţine că Viorel Moldovan va cumpăra echipa în cel mai scurt timp, întîlnirea din această seară fiind decisivă:

"Lucrurile sînt clare, s-au înţeles pentru cedarea Rapidului. Rapid a fost cedat lui Viorel Moldovan. E normal să ceară un audit în condiţiile în care preia echipa. Nu s-au semnat actele, dar mîine dimineaţă se semnează un precontract", a spus Nicolae Manea la Digisport.

Rapid poate intra însă în faliment pe 28 martie, cînd Tribunalul Bucureşti va decide dacă aprobă planul de reorganizare al clubului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
dihorul
dihorul  •  27 Martie 2014, 17:48
Postat de unico_biancorossi pe 26 Martie 2014, 00:29

precontract ? ma rog, tot e bine, sper sa se finalizeze definitiv, dupa audit. precontractul este de ajuns pentru a se amana dosarul de insolventa... sa fie o facatura preconceputa ? poate nu e chiar asa, si poate ca moldovan chiar e de buna credinta iar aceasta cumparare a clubului rapid chiar este reala si bazata. personal am mai facut-o si o fac din nou : urez mult succes lui ufc rapid si rapidistilor de pretutindeni.

Asta e ca o factura proforma, doar ca sa sti cat ai de platit iar vanzatorul sa te creada client cu intentia de a cumpara. Te poti sterge la fund cu asa ceva, nu valoreaza nimic in real.

dihorul
dihorul  •  27 Martie 2014, 17:45

Au semnat? Metalizatul nu poate sa vanda decat 3 mici si o chifla uscata.

spivak
spivak  •  26 Martie 2014, 12:52

Tavria şi Sevastopol sunt deja trecute la federaţia rusă. Urmează Şerif Tiraspol şi ŢSKAKA.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează
Close