FOTBAL  »  LIGA 2  »  GLORIA BUZĂU

"Vioară" e Ganea II! » Ion Viorel și-a pălmuit un jucător pe teren după ce a ratat o ocazie

Viorel Ion i-a băgat mîna în gît lui Nini Popescu... // Foto: Facebook - Petronel Tudor +2   FOTO
Viorel Ion i-a băgat mîna în gît lui Nini Popescu... // Foto: Facebook - Petronel Tudor

Articol de - Publicat marti, 11 august 2015 00:00

În timpul amicalului cu Unirea Slobozia, antrenorul Viorel Ion şi-a luat un jucător la palme, după ce acesta ratase mai multe ocazii mari.

38 de grade la umbră erau sîmbătă la Buzău, la ora disputării meciului amical dintre formația locală, Gloria, și Unirea Slobozia. Probabil că și din pricina caniculei, nervii lui Viorel Ion au luat-o razna! Deranjat de atitudinea jucătorilor săi, care au pierdut în cele din urmă cu 0-2, tehnicianul de 47 de ani și-a înjurat în mai multe rînduri elevii, iar pe final chiar şi-a luat un jucător la bătaie!

Victima celui poreclit "Vioară" a fost Nini Popescu, un mijlocaş de 21 de ani care a fost lovit peste faţă şi bruscat violent de faţă cu toată lumea! Motivul? A irosit copilărește mai multe ocazii mari, una dintre ele din poziție de singur cu portarul advers.

După partidă, Ion nu a dorit să comenteze incidentul, făcînd doar referire la evoluția elevilor săi. "Îmi pare rău că am acceptat să jucăm, nu ne-am adus nici un cîştig, nici ca antrenament, nici ca nimic", a spus tehnicianul buzoienilor pentru presa locală. Despre acest incident a scris ieri și site-ul liga2.ro.

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Comentarii (1)
romelo777
romelo777  •  11 August 2015, 15:29

om de la tara,ca la tara!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează