FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI

Viorel Moldovan, dorit la Poli Iași! Vasile Simionaș a fost numit în fruntea Consiliului Director

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de - Publicat joi, 17 iunie 2021 17:58 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 18:13

Scandalurile iscate în Iași după anunțarea noilor asociați ai clubului, care sunt Cristi Amironesei, Florin Briaur, Vlad Ciobanu, Dan Cojocaru și Cezar Honceriu, i-au făcut pe aceștia să se reorienteze în ceea ce privește numele președintelui Consiliului Director, a cărui componență a fost anunțată ieri.

Astfel, în fruntea CD a fost numit Vasile Simionaș, nume important în fotbalul ieșean. Prima propunere a fost Honceriu, preparatorul fizic al echipei. Ceilalți trei membri ai Consiliului sunt Ilie Gheorghică (antrenor de atletism, director LPS Iași), care va fi vicepreședinte, Cristi Amironesei (antrenor la Navobi Iași, ultima clasată în Liga a II-a de fotbal feminin) și Vlad Ciobanu (arbitru de futsal).

Șef al executivului a fost numit Briaur, un apropiat al primarului Iașului, Mihai Chirica. Briaur este consilier local din partea PMP și a fost în cărți pentru a fi viceprimar. 

Pentru că postul de președinte executiv al clubului a fost desființat pentru ca Ciprian Paraschiv să poată fi dat afară, noul conducător va avea titulatura de manager general.

Viorel Moldovan, dorit la Poli Iași

Poli caută să numească un antrenor, principala țintă fiind Viorel Moldovan. Dacă fostul internațional refuză, se va negocia cu alți tehnicieni.

Moldovan, 48 de ani, a antrenat cel mai recent la Petrolul Ploiești, de unde a plecat în luna martie, când echipa avea șanse mici să mai prindă play-off-ul.

Proiect major pentru fotbalul românesc » Stadion cu 30.000 de locuri într-un oraș important: „Investiție estimată la 122 milioane euro”

Ioan Ovidiu Sabău, gata să revină pe bancă după 7 ani: „Mă vor antrenor-manager”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează