FOTBAL  »  LIGA 2  »  CRIZĂ

Pierdere mare pentru un club de tradiție din România » Sponsorul principal își anunță retragerea: „Ați supraviețuit datorită mie!”

Sursa foto: Facebook FK Csíkszereda
Sursa foto: Facebook FK Csíkszereda

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 13:07 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 14:08

FC Argeș își pierde sponsorul principal. Omul de afaceri Viorel Tudose a anunțat că-și va retrage sprijinul financiar.

Sezonul în care ar trebui să se bată pentru revenirea în Superliga, după retrogradarea de vara trecută, decurge dezolant pentru FC Argeș. Din toate punctele de vedere.

Raul Rusescu, noul expert GSP Live, a povestit în premieră: „A fost cea mai tare masă din istoria Stelei! Repet, la 2 dimineața”
GSP LIVE
Raul Rusescu, noul expert GSP Live, a povestit în premieră: „A fost cea mai tare masă din istoria Stelei! Repet, la 2 dimineața”

În campionatul ligii secunde, echipa se află tocmai pe poziția a 16-a, aproape de retrogradare. Iar din punct de vedere financiar, riscă să aibă mari probleme în condițiile în care sponsorul principal, Viorel Tudose, amenință cu retragerea sprijinului.

Sponsorul Viorel Tudose e supărat că primarul Cristian Gentea se opune transformării lui FC Argeș în societate pe acțiuni

Pierdere mare pentru un club de tradiție din România » Sponsorul principal își anunță retragerea: „Ați supraviețuit datorită mie!”

El a solicitat în repetate rânduri schimbarea formei de organizare a grupării piteștene, într-o societate pe acțiuni. Însă primarul Cristian Gentea a declarat că sunt șanse foarte mici să se ajungă la așa ceva.

Astfel că omul de afaceri a adoptat acum o poziție de forță. „A spus domnul primar şi câţi bani am băgat la echipă? Vreau să vă spun că în ultimele luni, clubul a supravieţuit datorită mie.

Eu am mai spus, îmi doresc performanţă la FC Argeş, iar o societate pe acţiuni înseamnă şi transparenţă”, a declarat Viorel Tudose pentru cotidianul online ziartopdearges.com

Viorel Tudose: „Îmi retrag sprijinul financiar în martie sau la vară”

Apoi, el a ameninţat cu plecarea: „În aceste condiţii, în vară sau chiar la începutul lunii martie îmi voi retrage sprijinul financiar şi voi pleca.

Aşa cum am mai spus, nu am venit la FC Argeş decât împins de la spate de iubirea faţă de acest club, de care m-am îndrăgostit de la 4 ani. Nu am nevoie de niciun fel de câştig”.

Patru eșecuri în ultimele 5 etape de campionat

Deși s-a întărit în mercato invernal cu Florin Borza (CSU Craiova), Petrișor Petrescu (Hermannstadt), Andrei Șerban (Chindia), Isaac Nortey (CFR Cluj) și Esteban Orozco (liber de contract), gruparea din Trivale a plecat cu stângul în acest an.

Eșecul cu Csikszereda, 1-2, a fost deja al patrulea în ultimele 5 etape!

VIDEO. Eugen Neagoe, după Csikszereda - FC Argeș

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

CCA a publicat înregistrarea audio » Dialogul dintre Bîrsan și Feșnic la golul anulat de VAR: „Ăla e, da. Salvăm imaginea și o dăm”

Marius Croitoru e așteptat azi în locul lui Costantino la FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
CezarArg
CezarArg  •  29 Februarie 2024, 10:38

FC Arges este 'jucaria' personala a primarului despot. Cine are impresia ca se va lepada usor de ea, se inseala. Cel putin pana la alegeri nu, apoi mai vede el. Dar tentatia ramane, caci este despot si ii place sa dea ordine. In rest, ca la administrarea orasului si la Primarie. ZERO obiective sau performanta! Orasul arata horror, echipa ajunge in L3 in curand, fara bani si fara stadion( e demolat, dar inca nu vedem ca se construieste altul). A vrut Primarul Academie de fotbal in club, dar acum tace malc! Cand il numesti pe Stanciu mare dregator la club, iar dupa retrogradare inca nu l-ai concediat, inseamna ca planul este multianual. L1, L2, L3 s.a.m.d. O adunatura de amatori pe bani publici. Iar daca Tudoase vrea clubul, sa puna banul pe masa. Nu sa cumpere clubul, ci sa isi asume bugete, investitii s.a.md. Asa poate il ia cineva in serios si mai pune presiune pe patronul-primar, sa ii dea clubul. ATENTIE insa, a mai existat unul Penescu, nu uitati de el si de ce a facut din club. Practic 10 ani FC Arges a fost desfintata, iar acum exista un hibrid in L2. Prin eventuala preluare de catre un privat, se poate revenii la adevaratul FC Arges. Echipa lui Dobrin a cesionat toate drepturile catre CFC Arges, inclusiv utilizarea stemei, palmares, culori e.t.c. Strategie avocateasca pentru ca un club de drept public sa activeze in L1(GHINION). Pana nu va devenii entitate de drept privat, practic vorbim de o clona si cam atat! Pacat! Numai nemernici la Pitesti, fara oameni se

cordell.hull
cordell.hull  •  28 Februarie 2024, 21:07

Cum mai merge treaba la tas?

bacy
bacy  •  28 Februarie 2024, 16:13

Păi bre nea Tudose cum vrei să ai succes când ai umplut clubul de ***. Directorul sportiv pe unde-a fost s-a uscat tot în urma lui și nenea goe, zis și Sucă (ruda mai tălâmbă a lui nea Marin) e un antrenor fără CV, fără rezultate și FĂRĂ veleități ! Singura lui realizare, îi făcea ghete lui ”Satana” !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează