FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo speră să revină pe „Arcul de Triumf”: „Vom discuta pentru a reduce costurile. Un meci la Giurgiu generează pierderi”

FOTO: Raed Krishan +23   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 10:39 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 11:07

Vlad Iacob, administratorul special lui Dinamo, a vorbit după meciul din Cupa României, 2-3 cu Sepsi, despre costurile închirierii stadionului „Arcul de Triumf”.

Dinamo a debutat pe „Arcul de Triumf”, iar oficialii „câinilor” sunt convinși că-și vor amortiza cheltuiala, după ce au vândut 5.749 de bilete.

În această dimineață, Vlad Iacob a spus că va încerca să scadă costurile pentru folosirea arenei, ridicate în prezent la 18.000 de euro, și speră ca Dinamo să mai folosească stadionul.

Ultrașii lui Dinamo și-au dat în petic la meciul cu Sepsi » Scandări rasiste și xenofobe + au luat la țintă un adversar
Dinamo - Sepsi
Ultrașii lui Dinamo și-au dat în petic la meciul cu Sepsi » Scandări rasiste și xenofobe + au luat la țintă un adversar

Vlad Iacob, după primul meci al lui Dinamo pe „Arcul de Triumf”: „Sperăm ca și în 2023 să jucăm pe această arenă”

„Toată suflarea dinamovistă s-a simțit bine. Atmosfera a fost una extraordinară. Sperăm ca și în 2023 să jucăm pe această arenă. Din punct de vedere al prețului, e o arenă scumpă. 

Voi încerc să discut ca să vedem dacă vom reduce prețul, nu știu dacă se poate face ceva în acest sens. Dar cu o prezență bună, ca la meciul cu Sepsi, putem să ne amortizăm costurile.

Dar e o variantă mult bună pentru noi decât să jucăm în afara Bucureștiului, unde prezența este foarte scăzută. Un meci jucat la Giurgiu ne generează o pierdere. Un meci jucat pe „Arcul de Triumf”, chiar și cu o prezență medie, ne amortizează cheltuielile. Nu am făcut toate calcule după meciul cu Sepsi, dar eu zic că ne-am amortizat costurile

Închirierea și operarea costă 18.000 de euro. Mai există un cost semnificativ cu firma de pază, dar și alte costuri.

Vom vedea azi ce pagube au fost la meci. Am văzut niște poze, dar cred că sunt doar câteva zeci de scaune rupte. Sunt daune minore, pe care le vor remedia în cel mai scurt timp”, a spus Vlad Iacob la ProArena.

VIDEO Ce l-a ținut pe Cornel Șfaițer departe de Dinamo: „Nu mi-a fost deloc simplu”

Citește și: 

Ce semn le-a arătat Laszlo Dioszegi ultrașilor dinamoviști: „Am fost înjurat!”

Fanii lui Dinamo s-au răfuit și cu Denis Ciobotariu » Răspunsul ironic al fundașului: „TREI!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
istet10
istet10  •  09 Noiembrie 2022, 23:23

Sa revina. Inca mai sunt scaune intregi.

abavati
abavati  •  09 Noiembrie 2022, 20:14
Postat de tororosso pe 09 Noiembrie 2022, 16:03

Oare după ce au distrus și au lăsat o mizerie în vestiare vor mai fi primiți ? Nu cred .

vezi ca ti s-a racit grișulețul .... nani, nani ...

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  09 Noiembrie 2022, 19:39
Postat de tororosso pe 09 Noiembrie 2022, 16:03

Oare după ce au distrus și au lăsat o mizerie în vestiare vor mai fi primiți ? Nu cred .

pai in privinta curateniei , presupun ca au facut poza imediat cum a plecat echipa de acolo. Pe urma au venit cei cu curatenia si au curatat. Din cate am inteles, in suma asta de 18000 euro, in jur de vreo 2000-3000 mii reprezinta curatenia. Deci treaba cu mizeria e doar o problema a mass-mediei ca nu stie sa scrie un articol corect.Trebuia sa faca poza in vestiar dupa ce au intrat cei cu curatenia PLATITI pt acest lucru.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează