FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAŞOV

“Vom modela clasamentul final!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

 

Liderul primeşte mîine vizita ocupantei locului 5. Fostul atacant al echipei FC Braşov, Florin Anghel, întîlneşte, în calitate de adversar, fosta sa echipă.

- Florine un meci special pentru tine?
- Va fi un meci normal, de campionat, între două echipe care nu mai au nimic de pierdut în acest final de sezon. Modelu se află pe o poziţie liniştitoare în clasament, în timp ce Braşovul este ca şi promovată. Din păcate nu voi evolua în acest joc, fiindcă la vînzare, cei de la FC Braşov, au impus o clauză financiară pe care Modelu ar trebui să o plătească dacă doresc să joc în meciul direct. Astfel că voi urmări partida din tribună ca un simplu spectator. O să ţin pumnii echipei mele şi sper să marcheze colegul meu Viorel Gheorghe care a plecat şi el în vara trecută de la Braşov.

-În tur eraţi la retrogradare. Acum sînteţi pe locul 5 şi într-un clasament al returului vă poziţionaţi chiar pe locul 2 cu 19 puncte. Care este explicaţia acestei ascensiuni?

- Explicaţia este una foarte simplă: frica de retrogradare. Lotul este acelaşi ca şi în tur, insă pregătirea din pauza competiţională a fost extrem de reuşită. Am intrat motivaţi meci de meci şi pe lângă punctele adunate, am reuşit să practicăm şi un fotbal de calitate. Atît în deplasare cît şi acasă avem cel puţin 4-5 ocazii clare de gol. Din păcate în ultima etapă la Bacău am dominat clar tot meciul însă am ratat ocaziile avute şi am plecat doar cu un punct. Avem o atmosferă foarte bună în vestiar şi asta ne ajută să ieşim pe teren şi să dăm totul pentru victorie.

- În ultimele 9 etape veţi întîlni primele patru clasate. Va stabili FC Prefab Modelu ocupanta locului secund?
- Noi sîntem departe de promovare şi nu ne interesează ce se întîmplă la vîrf. Unii chiar spun că dacă ne-am fi trezit din tur, acuma eram în lupta pentru promovare. Noi vom trata toate meciurile cu ambiţie şi seriozitate şi sperăm să obţinem maximum de puncte indiferent de adversar. Otopeniul are un avans considerabil de puncte însă în acest moment Petrolul joacă cel mai bun fotbal din liga secundă. Nu ştiu daca vom hotărî noi a doua echipă promovată însă cu siguranţă vom modela clasamentul final.

- Regreţi despărţirea de FC Braşov?
- În sufletul oricărui braşovean care simte cu adevărat ceva pentru această echipă există o undă de regret cînd se desparte de FC Braşov. Acum însă sînt la Modelu, mă simt foarte bine aici şi cred că a fost o alegere bună fiindcă am şansa să joc meci de meci. Pentru mine asta contează cel mai mult. Iubesc fotbalul şi vreau să îl practic iar banii rămîn în plan secundar.

De la FC Braşov, Măldărăşanu, Sburlea şi Voicu vor absenta în partida de mîine.

1 este numărul de înfrîngeri al echipei Prefab Modelu în ultimele 10 meciuri.
4 goluri a marcat Florin Anghel în acest retur de campionat.
6 victorii la 0 a obţinut Modelu în acest retur.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  20 Aprilie 2008, 10:31

fara anghel ,PREFAB era mult mai jos in clasament.este 50 % din echipa

 •  19 Aprilie 2008, 19:58

brasovul nu are echipa de liga 1.daca nu se intaresc,vai de mama lor.am fost la meciul cu modelu si pot sa spun ca a fost un meci echilibrat.daca intra mingea in poarta la acea bara a lui modelu nu-i vedeam bine pe brasoveni.90% dintre reusitele brasovului i se datoreaza lui razvan lucescu.adevarul este ca razvan este un foarte bun antrenor.pe unde a fost a facut o treaba excelenta.asta s-ar putea sa fie norocul brasovului in perspectiva noului campionat din liga 1.

 •  18 Aprilie 2008, 23:28

Pacat de problemele de sanatate pe care le-a avut Anghel...Sigur ar fi jucat la o echipa cu pretentii din prima liga.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează