FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Pierdere importantă pentru CSA Steaua » A anunțat în direct că se retrage: „Nu-mi revin, n-o să pot să mai ajut. Asta e viața”

Wallace, numărul 66, într-una din puținele apariții din acest sezon
Wallace, numărul 66, într-una din puținele apariții din acest sezon

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 14:30 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 15:14

Brazilianul Wallace Da Silva a vorbit despre problemele de sănătate și a anunțat ce are de gând la vară. Fundașul de 34 de ani a comentat și sezonul dezamăgitor al Stelei.

CSA Steaua primește lovitură după lovitură. După ce a ratat play-off-ul, îl pierde definitiv și pe fundașul Wallace Da Silva. Din martie 2020 în lotul bucureștenilor, brazilianului în vârstă de 34 de ani îi expiră la vară contractul și a anunțat sâmbătă că la vară va agăța ghetele-n cui.

Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”
GSP LIVE
Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”

Wallace: „În vară îmi expiră contractul și mă retrag”

Invitat să comenteze partida Stelei cu CS Tunari, pe canalul de YouTube al clubului, în condițiile în care este accidentat de-o bună bucată de vreme, Wallace a spus în direct:

„Îmi pare rău că nu reușesc să-mi revin din accidentări.

În vară îmi expiră contractul și n-o să pot să mai joc, îmi închei cariera de fotbalist. N-o să mai pot să ajut, asta este viața”.

Wallace: „Acest play-off nu l-am pierdut acum”

Wallace a vorbit și despre stagiunea dezamăgitoare a roș-albaștrilor. „ Din păcate, o să jucăm în play-out. N-am reușit un campionat bun. Acest play-off nu s-a pierdut acum, ci la începutul sezonului.

Am făcut multe egaluri, mai ales pe teren propriu. N-a fost să fie, mergem înainte, mai sunt 7 meciuri și vrem să le câștigăm pe toate”, a spus apărătorul brazilian.

Ce crede Wallace că n-a funcționat în angrenajul Stelei

El a explicat și ce n-a mers în angrenajul echipei antrenate de Daniel Oprița: „N-am făcut faza de apărare așa cum trebuie și vorbim de toată echipa, nu doar de jucătorii din compartimentul defensiv. Greșelile ne-au costat.

Atacul și-a făcut treaba. Am și încercat să jucăm mai ofensiv în acest sezon, dar asta nu-i o scuză. Terenul arată impecabil, păcat de situația în care ne aflăm. Să ai un asemenea stadion și să joci în play-out...”.

Wallace n-a bifat în acest sezon decât 5 apariții la CSA. Patru în campionatul ligii secunde, una în Cupa României. În total, 382 de minute. În România, el a ajuns în iulie 2011, la FC Argeș, și a mai jucat la Rapid, FC Olt Slatina, Daco-Getica, FC Voluntari, Dunărea Călărași și Petrolul.

VIDEO. Helmut Duckadam despre cine va apăra poarta naționalei la EURO 2024, despre Dinamo și despre situația de la CSA Steaua

Ați mai putea citi:

Dezastru la un club din Superliga » Datorii uriașe acumulate și scandal-monstru: „Cel mai prost an din istorie”

Iordănescu a anunțat lotul pentru amicalele din martie: ce se întâmplă cu Hagi și Moldovan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
forumeer
forumeer  •  16 Martie 2024, 21:25

Respect Walace!

Nicknack
Nicknack  •  16 Martie 2024, 19:32

Și mai mare pericol pentru rondonii postăci de pe aici care nu le convine că CSA Steaua este echipa armatei (de fapt Steaua a fost mereu a armatei) de a face infarct pentru că recent s-a aprobat o lege care da drept de promovare echipelor de drept public.Cazarma sau necazarma cum spuneți voi Steaua are palmares stadion și suporteri.Iar o să începeți că la UEFA e scris că FCSB e echipa Steaua samd..Sunt doar iluzii.

19sevilla86
19sevilla86  •  16 Martie 2024, 16:58

O lovitura fatală pt NATO! Una dintre unitățile sale militare de elita UM02301, rămâne fără un expert, strateg, specialist brazilian, plătit din bugetul apărării pentru a ridica nivelul forțelor armate romane! Ce pierdere enorma pt NATO, pentru lumea democratica, in general, ca in plin război la granița, oștirea romană sa rămână fără un profesionist de renume mondial, un pilon al vestitei cazarmi sportive CSA, înființata cu sacrificii și truda de ocupantul sovietic in 1947 și păstrată cu sfințenie exclusiv in Romanica!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează