FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Ziua decisivă pentru Petrolul » Mâine se poate stabili viitorul echipei ploieștene

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 10:22

Valeriu Răchită, fost fotbalist la Petrolul, a dat detalii despre situația echipei din Liga a 4-a și a dezvăluit că mâine va avea loc o licitație pentru mărcile echipei ploieștene.

"Mâine va avea loc licitație cu strigare pentru cele 6 mărci Petrolul. Sper să fie doar un singur competitor, Petrolul 52, care să cumpere toate mărcile. Fiecare marcă a fost evoluată la 14.500 de lei. Ar trebui cam 100.000 de lei pentru toate. Este o sumă rezonabilă.

Cine le va cumpăra, dacă va face marketing profesionist, va scoate bani investiți. Sper să nu vină altcineva în afără de Petrolul 52, ca să nu fie două echipe în Ploiești.

Petrolul 52 este o Asociație Sportivă, cu 28 de membri fondatori. Din câte știu, sunt discuții cu o firmă importană care ar urma să investească (Detalii aici)", a spus Răchită la TV Digi Sport.

Petroul 52 a terminat sezonul din Liga a 4-a pe primul loc și va disputa barajul de promovare în Liga a 3-a.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close