FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

0-3 pentru că n-au avut numere pe tricou! Juniorii Rapidului au pierdut un meci la masa verde dintr-un motiv hilar

Foto: alexparaschiv.com
Foto: alexparaschiv.com

Articol de - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 16:00

Clubul din Giulești n-are probleme doar la seniori, unde perioada tulbure din ultima vreme a culminat cu o eliminare din Cupa României și demiterea antrenorului Constantin Schumacher.

Astfel, picii Rapidului născuți în 2006, juniori D, 12 ani, n-au putut juca un meci în weekend, sâmbătă, împotriva celor de la Voinicelul, și au pierdut la masa verde. Decizia a fost dată de Comisia de Disciplină a AMFB chiar ieri.

"Erau echipamentele la fel"

"Este vorba despre meciul de la grupa de 2006, unde culorile echipamentului principal erau identice la ambele echipe. Noi am schimbat în echipamentul de antrenament, cu acordul echipei adverse. S-a trecut asta și în raportul de joc, jucătorii au avut numere doar pe șorturi.

Am jucat într-un echipament de antrenament tocmai pentru a se putea face diferențierea. Nu înțeleg decizia, pentru că s-au pus de acord și antrenorul advers, dar și observatorul de joc. Asta mi-a transmis antrenorul de la 2006. Este făcut un raport în care s-a consemnat acest lucru", a afirmat Ovidiu Burcă, team managerul Rapidului.

1237s

500de lei este suma cu care a fost amendat clubul din Giulești

"Toți au fost de acord să jucăm în niște tricouri de antrenament, fără numere, pentru că aveam culori asemănătoare cu echipa adversă"
Ovidiu Burcă, team manager Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
florisking
florisking  •  04 Octombrie 2018, 01:14

copiii trebuie lasati sa joace, dupa ce s-a terminat jocul, puteti sa luati ce decizie va trece prin capul ala destept.....

ucluj2011
ucluj2011  •  03 Octombrie 2018, 21:37

Burcă este un INCOMPETENT. Afară de la Rapid căpușo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close