FOTBAL  »  LIGA 3  »  ACUZE

Acuze grave la un club din fotbalul românesc! Jucătorii, principalii vinovați: "Nu și-au apărat corect șansele! E posibil să ajungă pe mâna poliției"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 22:27

Înfrângerea celor de la Urban Tinu din etapa a 5-a a Ligii a 3-a cu 0-8 în fața echipei secunde a Concordiei Chiajna a ridicat mari semne de întrebare printre oficialii clubului.

Eșecurile cu Astra II (0-4) și CS Tunari (1-3) sunt și ele bănuite de aceiași oficiali. Totuși, linia de clasament a clubului lasă altceva de înțeles. Urban Titu n-are niciun punct în 5 meciuri, a marcat două goluri și a primit 18.

"Am văzut cu ochii mei cum jucătorii noştri nu şi-au apărat corect şansele la Chiajna. Am fost înştiinţaţi că acest lucru s-a întâmplat şi cu Astra II, și cu Tunari. Jucătorii şi-au bătut joc de noi!

Marţi o să facem o conferinţă de presă în care o să spunem lucrurilor pe nume. Este posibil ca unii dintre jucători să ajungă chiar pe mâna poliţiei după ce au făcut în acest meci. Mulţi dintre ei vor fi daţi afară, iar noi vom fi nevoiţi să mergem pe mâna juniorilor. Dacă nici juniorii nu vor accepta condiţiile impuse, ne vedem în imposibilitatea de a mai continua la liga a treia.

Astfel, vom miza doar pe grupe de juniori şi pe echipa din Liga a cincea. Nu se poate să ne facem de râs după ce am achitat o parte din salarii, cu o întârziere de două zile. Nu mai vrem un astfel de fotbal la Titu. Dacă nu se mai poate să avem fotbal la nivel naţional, nu va fi nicio tragedie.

Nici oraşul Braşov nu mai are fotbal şi este o urbe foarte mare. Suntem foarte supăraţi şi dezamăgiţi pentru aceste rezultate, după ce s-au făcut eforturi mari pentru cazare, mâncare şi salariu plătit.

De acum înainte investim în tineret şi avem în vedere să facem o şcoală de fotbal. O să dăm în curând publicităţii detalii incredibile din vestiar, cu mărturii ale juniorilor care nu au fost implicaţi în lucruri necurate", a declarat unul dintre oficialii celor de la Urban Titu pentru dbonline.ro.

Concordia Chiajna II a învins-o categoric pe Urban Titu, scor 17-0 (7-0 pauză) și într-un meci din etapa a 19-a din Seria a 3-a a Ligii a 3-a în sezonul trecut. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează