LIGA 3  ·  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu anunță un buget uriaș la FCU Craiova pentru Liga 3: „Mi-am revenit din viața de câine”

Marti, 11 Iunie 2019, 22:28

Adrian Mititelu a primit astăzi o lovitură importantă în războiul pe care îl poartă cu FRF. Finanțatorul celor de la FCU Craiova nu dezarmează și anunță un buget de un milion de euro pentru promovarea în Liga 2.

  • Curtea de Apel București a oferit marți sentința definitivă în procesul dezafilierii clubului lui Adrian Mititelu, cel în urma căruia finanțatorul spera la daune în valoare de 300 de milioane de euro. Detalii AICI!

„Nu au scăpat de plată. Nu s-a judecat fondul. Noi avem o altă acțiune, una mai complexă în care am invocat toate motivele serioase pe care trebuia să le invoce și lichidatorul. Asta nu a fost o acțiune serioasă.

Când s-a terminat procesul penal, lichidatorul a făcut o acțiune, noi alta. Ăla e cel mai important proces. E aceeași speță, dar aici nu s-a făcut o apărare serioasă. Acolo suntem în faza de fond. Chiar dacă ar fi așa, am merge în Elveția, la TAS”, a fost reacție lui Mititelu în urma sentinței de astăzi.

FCU Craiova, buget de un milion de euro

FCU Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, va avea un buget de un milion de euro pentru promovarea în Liga 2.

„Noi am luat-o de jos, muncim. Avem concurență și în Liga 3. Nu renunțăm. M-au dat afară de pe stadion, mi-au luat tricourile, mi-au luat tot. Patronul de la CSU mi-a distrus viața, m-a blocat cu tot. Partidul le-a dat stadionul gratis. A primit terenuri de sute de milioane de la ANRP. După șase ani de zile de viață de câine mi-am revenit.

Sper să reușim să promovăm. Eugen Trică are mână liberă, are condiții de Liga 1. Avem buget de peste un milion de euro. Vă dau cuvântul de onoare. Vorbiți cu Marcel Pușcaș. Mă apuc și de stadion. Într-un an de zile vom lua aripi”, a declarat Mititelu la TV Digi Sport. Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (11)

gabryel28  •  12 Iunie 2019, 11:49

Bai *** de *** csu clona nu are nimic! Tribunalul a decis ca *** mogosoaia este o echipa nou infiintata si nu are nici o legatura cu adevarata universitate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionnis  •  12 Iunie 2019, 09:23

Ce mincinos

radufl  •  12 Iunie 2019, 08:39

Acest *** (***?) al fotbalului din Craiova - ce încă bântuie site-urile de scandal/sport/clickbait - nu mai sperie/amuză pe nimeni. Așa că ignorați-l și lăsați-l în durerea lui... Știința e pe mâini bune.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1