FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu vrea să facă un nou stadion în Craiova: „Va avea 12.500 de locuri. Construcția începe la vară!”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 17:38

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, vrea să construiască o nouă arenă modernă în Bănie.

FCU Craiova va mai rămâne cel puțin un an în Liga 3, după ce a pierdut lupta pentru promovare cu Turris Turnu Măgurele. Adrian Mititelu nu renunță însă la proiect. Mai mult, anunță construcția unui stadion pe care formația din Liga 3 să evolueze, pentru a pune capăt conflictului cu autoritățile din Craiova, care au interzis accesul formației sale pe „Ion Oblemenco”. Planurile au fost dezvăluite de Marcel Pușcaș, președintele lui FCU.

FCU Craiova și-a jucat meciurile din actualul sezon la Severin.

Stadion de 12.500 de locuri

„Patronul are proiectul și va începe în vara asta construcția unui stadion propriu, de 12.500 de locuri, pe banii lui. Sunt puțini investitori în fotbalul românesc care au adus bani de acasă pentru construcția unui stadion. În felul ăsta, indiferent de decizia Primăriei, care nu lasă echipa noastră să evolueze pe stadionul central, stadion făcut din bani publici, subliniez acest lucru, echipa va juca pe un stadion din Craiova. Stadionul va fi amplasat în Craiova, în Balta Craiovitei, iar construcția lui va dura un an”, a declarat Marcel Pușcaș la Pro X. 

Vezi și:

Drum liber spre Rapid? Dan Petrescu gata să ia decizia finală în cazul lui Alex Ioniță

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
radufl
radufl  •  30 Mai 2019, 16:14

Ha, ha, ha! Ce glumă glumeață :) Eugene, ți-ai pierdut mințile?

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  29 Mai 2019, 21:53

FORZA FC Universitatea adevărata STIINTA deținătoarea palmaresului istoric al echipei înființată în anul 1948 așa cum au stabilit definitiv și irevocabil 3 instanțe judecătorești!

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  29 Mai 2019, 21:43

Bravo!FORZA FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA, adevărata STIINTA iubita de milioane de suporteri!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează