FOTBAL  »  LIGA 3  »  PETROLUL

Autocar de 120.000 de euro! O nouă mutare pentru echipa care vrea înapoi în Liga 1

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iulie 2017 09:00

În noul sezon de L3, ploieștenii vor beneficia de un ”Mercedes” de 49 locuri, adus din Germania.

Petrolul se reunește pe data de 17 iulie pentru sezonul în care va ataca promovarea imediată în "B", iar surprizele plăcute se pregătesc în aceste zile. În primul rând, prin sponsorul Veolia, "lupii" vor beneficia încă de la startul campionatului de un autocar Mercedes, adus din Germania.

Mașina se află deja în România și urmează să fie preluată de club la începutul săptămânii viitoare. Va fi branduită cu însemnele ploieștenilor, dar primul pas a fost făcut în momentul alegerii: scaunele sunt albastre, una dintre culorile tradiționale ale clubului. Autocarul are 49 de locuri, e dotat cu toaletă, bar, bucătărie și două monitoare color. Prețul de achiziție a fost în jur de 120.000 de euro.

Vor și psiholog

Mădălin Mihailovici, directorul general "Veolia", a vorbit și despre alte proiecte de dezvoltare la Petrolul: "Le-am oferit o temă de gândire celor din conducere pentru a încerca să aducem la echipă inclusiv un psiholog care să ajute jucătorii. De asemenea, există intenția de a-i trimite pe președintele Cristi Vlad și pe antrenorul Octavian Grigore la Lyon pentru a vedea cum se desfășoară acolo lucrurile și spre a acumula experiență la un club redutabil".
Petrolul ar urma să lege un parteneriat cu OL, dat fiind faptul că "Veolia" se numără printre principalii finanțatori și la gruparea din Hexagon. 

26 iulie  e data la care Petrolul va pleca într-un cantonament montan, la Brașov: ploieștenii se vor pregăti sub Tâmpa până pe 7 august

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează