FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - FCSB 2 1-1

Bogdan Argeș Vintilă, după egalul din Ghencea: „Asta a făcut să nu câștigăm cele 3 puncte”

Bogdan Argeș Vintilă, antrenor FCSB 2 +28   FOTO
Bogdan Argeș Vintilă, antrenor FCSB 2

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 17:12 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 17:27

Bogdan Argeș Vintilă (49 de ani), antrenorul echipei secunde a celor de la FCSB, a comentat remiza din derby-ul cu CSA Steaua, scor 1-1.

FCSB 2 a fost aproape de o victorie importantă pe terenul rivalei. Golul lui Dragoș Huiban din prelungiri a făcut ca meciul să se încheie la egalitate, iar CSA să își păstreze poziția de lider în seria 4 a Ligii 3. La final, Bogdan Argeș Vintilă a acuzat neatenția care a dus la acel gol.

Bogdan Argeș Vintilă, după CSA Steaua - FCSB 2 

„Mă așteptam să fie un joc aprig disputat, din păcate nu am reușit să câștigăm dar consider că atitudinea jucătorilor a fost una bună, pozitivă. Păcat că nu ne-am păstrat concentrarea până la sfârșit, puteam să terminăm victorioși. La faze fixe nu contează inferioritatea numerică, în mod normal trebuie să avem oameni în fiecare zonă a careului. O mică neatenție a făcut ca astăzi să nu câștigăm cele 3 puncte”, a declarat antrenorul de la FCSB. 

La final a avut loc și o încăierare generală, care a dus la eliminarea lui Daniel Oprița, antrenorul gazdelor, și a fundașului stânga de la FCSB 2, Aristidis Soiledis. „Nu vreau să comentez așa ceva. Din păcate, (Soiledis) nu a știut să își gestioneze nervii pe final, dar asta este altă problemă”, a spus Vintilă.

CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
+24 FOTO

VIDEO Meciul integral CSA Steaua - FCSB 2 1-1

Citește mai multe știri din ligile inferioare: 

Se întoarce Răzvan Lucescu la Rapid? Reacția antrenorului: „Eu cu ce pot să îi ajut?”

Ce urmează la FC U Craiova 1948, după al doilea eșec consecutiv » Ovidiu Stângă: „Nu mi-e teamă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează