FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCSB

Bogdan Argeș Vintilă a plecat de la FCSB! Mesajul antrenorului: „Astăzi am reziliat”

Bogdan Argeș Vintilă (49 de ani) s-a despărțit de FCSB. În sezonul precedent a ocupat postul de antrenor la echipa secund.
Bogdan Argeș Vintilă (49 de ani) s-a despărțit de FCSB. În sezonul precedent a ocupat postul de antrenor la echipa secund.

Articol de - Publicat joi, 01 iulie 2021 20:37 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 21:16

Bogdan Argeș Vintilă (49 de ani) s-a despărțit de FCSB. În sezonul precedent a ocupat postul de antrenor la echipa secundă. 

Bogdan Argeș Vintilă se desparte clubul finanțat de Gigi Becali după doi ani de colaborare. În primul sezon a stat pe banca primei echipe, dar nu și-a îndeplinit obiectivul, câștigarea titlului în Liga 1. A fost retrogradat la FCSB 2. Aici a încercat să oprească tentativa de promovare a celor de la CSA Steaua, din nou fără succes. 

Bogdan Argeș Vintilă s-a despărțit de FCSB

„Astăzi am reziliat pe cale amiabilă contractul cu clubul F.C.S.B. Doresc pe această cale să le mulțumesc tuturor celor din club pentru susținerea și ajutorul dat în această perioadă și pentru momentele frumoase petrecute împreună. Le doresc mult succes în continuare! Doamne ajută!”, a precizat antrenorul, pe Facebook, după despărțirea de FCSB.

VIDEO Anamaria Prodan încă are acces la jucătorii de la FCSB: „Pregătesc acum un transfer”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB mai renunță la doi jucători » Destinația? Liga2!

FCSB schimbă strategia! Anunț categoric: „S-a închis!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
gazistu
gazistu  •  02 Iulie 2021, 10:19

Nu era vorba ca va ramane cat vrea el la FCSB, si ca Gigi nu-l va da nicoodta afara? Uite ca pleaca singur, Preasintitul Apostol Vintila!!

caoradea
caoradea  •  02 Iulie 2021, 08:38

Pai dar nu era pe o viata la oier ? Parca asa zicea “preacademicianul” puscarias, de altfel emblema societatii romanesti ….

cj666
cj666  •  02 Iulie 2021, 08:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează