FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS DINAMO

video+foto Dinamo are viitor dacă se desființează » Echipa care vrea să o înlocuiască e aproape de promovare

Articol de , - Publicat sambata, 28 mai 2022 20:34 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 17:34

CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne, a făcut un pas important spre promovarea în Liga 3, după ce a câștigat play-off-ul Ligii 4 pe București.

Aflată în play-off-ul de promovare în Liga 3, CS Dinamo a întâlnit CS Progresul 2005 în etapa #2 a play-off-ului. În acest play-off au intrat CS Dinamo, Progresul, Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului și Metaloglobus 2, fiecare echipă jucând cu fiecare, iar prima clasată mergând mai departe.

Intrată cu 3 puncte în play-off, CS Dinamo a învins-o cu 4-0 în prima etapă pe Metaloglobus 2, în timp ce Progresul, intrată cu 2 puncte, a câștigat în fața celor de la Rapid cu 3-0.

Astfel, la meciul de astăzi, CS Dinamo avea nevoie de o victorie în fața progresiștilor pentru a-și asigura matematic titlul de campioană a Ligii 4 și a fi reprezentanta Bucureștiului în barajul de promovare în Liga 3, acolo unde va da peste o echipă din Călărași.

+7 FOTO

Elevii antrenați de Daniel Iftodi s-au impus cu 1-0, grație unui gol marcat de Gabriel Gheorghe în finalul primei reprize, sub privirile lui Ionel Augustin, Dănciulescu și Dănuț Lupu, aflați pe stadionul Romprim din Capitală.

Sunt dezamăgit, era meciul care decidea tot. Am reușit să creăm un lot valoros, cu foști jucători din prima ligă, dar a fost greu. Ei au avut avantajul pregătirii fizice, au avut condiții mai bune de pregătire., noi ne-am antrenat pe unde am apucat. Băieții ăștia au jucat din plăcere. Pentru mine a fost ultimul sezon, de mâine merg la Arad, la UTA
Marin Dună, antrenor Progresul

VIDEO. Daniel Iftodi, antrenor CS Dinamo: „Vrem să ajungem în Liga 1! Suporterii sunt bineveniți”

CS Dinamo plănuiește să înlocuiască Dinamo 1948

După cum Gazeta Sporturilor a dezvăluit, Clubul Sportiv al Ministerului de Interne vrea să o înlocuiască pe Dinamo, pe care Negoiță și Cortacero au condus-o în a doua insolvență.

Surse care cunosc planurile din CS Dinamo susțin că oficialii urmăresc ca formația proprie să profite de pe urma dezastrului de care se apropie FC aflat acum în prima ligă.

Cum să profite? Înlocuind clubul care e aproape să pice în eșalonul secund. În toamnă va fi demolat stadionul din Ștefan cel Mare și vor porni lucrările pentru construirea unei noi arene.

Conducerea Clubului Sportiv speră ca echipa proprie să evolueze pe stadionul nou în prima ligă. FC pe care îl antrenează Uhrin acum ar putea să falimenteze în curând, din moment ce societatea depinde de rezultatul din returul barajului cu U Cluj.

Astfel, noua Dinamo ar putea pleca direct din Liga a 3-a, în loc să pornească din Liga a 4-a.

Citește și: 

Fanii lui Dinamo au mers la baza echipei, cu o zi înaintea „șocului” cu U Cluj » Mesajul suporterilor
Dinamo - U Cluj
Fanii lui Dinamo au mers la baza echipei, cu o zi înaintea „șocului” cu U Cluj » Mesajul suporterilor
Decizie de neînțeles luată de CCA pentru meciurile de baraj » Istvan Kovacs, trimis la Chindia - Chiajna! Cine arbitrează Dinamo - U Cluj
Dinamo
Decizie de neînțeles luată de CCA pentru meciurile de baraj » Istvan Kovacs, trimis la Chindia - Chiajna! Cine arbitrează Dinamo - U Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  29 Mai 2022, 16:03
Postat de boierasul pe 29 Mai 2022, 06:56

Dacă Dinamo retrogradează, se duce în liga 2,nu în liga 4. Cum sunt ziariștii gsp, asa sunt și cei 2 suporteri fcsb_isti care comentează pe aici cu câte 10 conturi))

Se pare ca nu sti de intelegerea cu badea .. adevaratul sef la dinamo ... care a dat drept dosr pe liga 1 sa purtati numele dinamo :)) daca va duceti in liga a 2a . Va veti numiii.. Fc Mimao :)) Hai ma .. este amuzant ... doar steaua sa pateasca asa ? Cmoon luga 1 este toata politica :)) liga psd . Pana si dragnea are echipa :)))

sorine
sorine  •  29 Mai 2022, 10:47

Deci ne reintoarcem la Epoca de Aur! Steaua militara,Dinamo politista,Rapid ceferista,Progresul de la CEC. Mai lipseste Victoria de la SRI(Securitatea) si avem constelatia comunista de acum 50 de ani. Ce repede trece timpul,si cum ne intoarcem la origini. Vorba aia:,,Return to the Classic"!!

simonhalep
simonhalep  •  29 Mai 2022, 08:49

Doamne ajută! Să vedem întâi minamo desființată. Dar tare mi-e teamă că U va ceda locul în liga I, fiind satelitul echipei miliției și securității comuniste.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează