FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

VIDEO+FOTO Suporterii de la CSA Steaua l-au înțepat pe Becali: „Promovare + Inaugurare = Doliu la palat” + Lovitură de imagine dată de „militari”

Suporterii Stelei doresc cu orice preț promovarea în Liga 2 +13   FOTO
Suporterii Stelei doresc cu orice preț promovarea în Liga 2

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 17:35 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 18:35

CSA Steaua s-a impus cu scorul de 4-3 în meciul amical jucat astăzi cu Sporting Roșiori. Fanii „militarilor” nu concep ca favoriții lor să rateze promovarea în Liga 2 în acest an.

Golurile Stelei au fost marcate de Bogdan Chipirliu (din penalty), Cezar Mihalache, cu un șut la firul ierbii din interiorul careului și apoi cu capul după o lovitură liberă executată de Călințaru, iar ultimul de Emilian Pacionel, la capătul unui slalom printre adversari. 

Deși „militarii” au avut un avans de 4 goluri, rezultatul final a fost 4-3, după un final ce le-a aparținut total celor de la Sporting Roșiori. Constantinescu, Godin și Bugeanu au marcat pentru Sporting.

Suporterii Stelei, mesaje pentru favoriți și pentru Gigi Becali

Fanii Stelei au împânzit Complexul Sportiv Steaua cu mesaje pentru favoriți, prin care au transmis clar că CSA Steaua trebuie să obțină promovarea în Liga 2 la capătul sezonului.

„Steaua, clubul de lângă inimă / Un singur gând, o singură cale... promovare!!!”, „Nu sunteți singuri în această încercare / Luptăm împreună pentru un singur scop: promovare!” și „Nu aveți scuze, în joc ne e onoarea / Sunteți obligați să obțineți promovarea!” sunt doar câteva dintre mesajele afișate de suporteri.

+9 FOTO

Bineînțeles, FCSB și Gigi Becali nu au fost uitați. Susținătorii Stelei l-au înțepat pe finanțatorul echipei din Liga 1, pe tema promovării și a faptului că FCSB nu va putea juca pe noul stadion din Ghencea: „2021, un an mult așteptat / Promovare + inaugurare = Doliu la palat”.

+9 FOTO

Trei fotbaliști, în probe la CSA Steaua

„Militarii” au avut trei noutăți la meciul de astăzi. Este vorba despre Nicușor Craiu, Cezar Mihalache și Robert Neacșu. Toți au fost titulari, iar Mihalache și-a lăsat amprenta asupra meciului, fiind autorul a două dintre golurile gazdelor! 

Lovitura de imagine o reprezintă aducerea lui Nicușor Craiu, fost căpitan la echipele de juniori ale lui Real Madrid. Măcinat de accidentări, cariera românului, care se anunța a fi promițătoare, a deraiat, iar Nicușor a ajuns la Steaua după o aventură la Ursus Varșovia, din liga a 4-a poloneză.

VIDEO Meciul integral CSA Steaua - Sporting Roșiori 4-3

CSA Steaua și FCSB 2, vecine de clasament în Liga 3 

Următorul meci de pregătire al celor de la Steaua va avea loc pe 12 februarie, în compania Gloriei Buzău. Sezonul de Liga 3 va fi reluat pe la jumătatea lunii martie, cu un duel de foc: „militarii” vor da piept chiar cu marea rivală, FCSB 2.

După 10 meciuri, CSA Steaua ocupă primul loc în seria 4 a Ligii 3, cu 26 de puncte. Pe doi se află FCSB 2, care are cu două puncte în minus față de lider.

VIDEO. Cum arată bijuteria de 100 de milioane de euro din Ghencea filmată cu drona

Citește mai multe știri din ligile inferioare:

Turris-Oltul Turnu Măgurele s-a retras din Liga 2 și Cupa României

Ianis Zicu, dezvăluire dureroasă: „Vă spun o realitate... Am probleme și acum, sper să nu ajung la proteză!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
omul.prost.becalizat
omul.prost.becalizat  •  07 Februarie 2021, 16:52
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 07 Februarie 2021, 15:16

Tu nu ești sclavete,ești doar in prost care nu pricepe nimic din nimic de prost ce este.Uită-te la like-uri și vezi dacă vre-o dată în existența ta jenantă de talpanist vei putea strânge macar jumătate din cele pe care le-am primit eu.Cum tu nu ai orizont ciltural pentru a pricepe ce zic eu,lasă-te si lasa-ne.Stai cu cazarma in liga a treia și a patra că mai sus și așa n-o să fiți nici o dată .

"Vre-o data"...măi donald duck!?... voi hingheristii gigisti reusiti ca nimeni altii sa doborâți limba română. Prostul nu e prost destul, până nu e și fudul....

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  07 Februarie 2021, 15:16
Postat de prapadlafcsb1 pe 07 Februarie 2021, 08:48

Într-un cuvânt... sclavete

Tu nu ești sclavete,ești doar in prost care nu pricepe nimic din nimic de prost ce este.Uită-te la like-uri și vezi dacă vre-o dată în existența ta jenantă de talpanist vei putea strânge macar jumătate din cele pe care le-am primit eu.Cum tu nu ai orizont ciltural pentru a pricepe ce zic eu,lasă-te si lasa-ne.Stai cu cazarma in liga a treia și a patra că mai sus și așa n-o să fiți nici o dată .

prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  07 Februarie 2021, 11:04
Postat de steauaeuna pe 07 Februarie 2021, 09:56

sclavete esti tu, prapditule...fuuugi, fugi tare, saracule ciorbar... FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, HAI STELUTA, CURAJ VITEZISTI. Restul e barfa intre racani...

Alt covrigar

Vezi toate comentariile (47)
Comentează