FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCSB VS. CSA STEAUA

CSA Steaua nu se sperie de FCSB: „Suntem gata de război, să vină și Real Madrid!”

Cezar Mihalache (21 de ani), atacant CSA Steaua, nu se teme de lupta pentru promovarea în Liga 2 și de-abia așteaptă duelul cu echipa secundă a rivalei FCSB.
Cezar Mihalache (21 de ani), atacant CSA Steaua, nu se teme de lupta pentru promovarea în Liga 2 și de-abia așteaptă duelul cu echipa secundă a rivalei FCSB.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2021 09:09 / Actualizat vineri, 19 februarie 2021 10:16

Cezar Mihalache (21 de ani), atacant CSA Steaua, nu se teme de lupta pentru promovarea în Liga 2 și de-abia așteaptă duelul cu echipa secundă a rivalei FCSB.

„Văd un retur de foc, dar cu această pregătire nu ne e frică de nimeni! Poate să vină și Real Madrid, suntem pregătiți de război. Fiecare adversar care vine în Ghencea n-are voie să se gândească la victorie”, a declarat Mihalache pentru Steaua TV.

CSA Steaua nu se sperie de FCSB: „Suntem gata de război, să vină și Real Madrid!”

Mihalache, la minge, în tricoul Viitorului, a venit în această iarnă la CSA Steaua

CSA Steaua, duel cu FCSB 2 în primul meci oficial

Primul meci oficial pentru CSA Steaua va fi cu FCSB 2, în a doua etapă din returul Ligii a 3-a. Partida se va disputa pe 13 martie în Complexul Sportiv „Ghencea”. În tur, elevii lui Daniel Oprița s-au impus la limită, scor 2-1, după golul marcat de Andrei Antohi în ultimele minute ale meciului. Partida ar putea fi decisivă pentru primul loc la finalul sezonului regulat, mai ales că cele două echipe sunt despărțite de doar două puncte în clasament.

Se anunță baraj FCSB - CSA Steaua în Liga a 3-a

Algoritmul de împerechere pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2, decis de FRF înaintea sezonului, va produce aproape sigur o finală incendiară între CSA Steaua și FCSB II. Cele două vor termina pe primele două poziții în seria lor și vor evolua în semifinale, cu locurile 1 și 2 din Seria 3. Pe configurația actuală a clasamentelor, am avea în penultimul act: FCSB II - Afumați și Cernavodă - CSA Steaua. Dacă vor învinge, FCSB și CSA se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare.

Latifundiarul din Pipera a promis că la meciul direct va trimite mai mulți jucători de la prima echipă pentru ca FCSB II să aibă o șansă în plus.

CSA Steaua trebuie să-și schimbe forma juridică pentru Liga 2

CSA Steaua e obligată să-și modifice structura de organizare pentru a putea avea drept de promovare în campionatul următor, în cazul în care la startul sezonului 2021-2022 se va afla între echipele din liga secundă. Conform regulamentelor FRF aflate acum în vigoare, un club de fotbal nu poate promova în Liga 1 dacă societatea care administrează clubul e de drept public, iar în momentul de față Steaua e sub umbrela Ministerului Apărării Naționale. 

Vasile Iordache îl critică pe Gigi Becali și se pronunță în războiul FCSB vs. CSA Steaua

Citește mai multe știri despre conflictul FCSB - CSA Steaua:

MM Stoica aprinde războiul FCSB - CSA Steaua: „Trebuie stopată! Îmi asum ce spun” + „Plătesc un fotbalist, cu burtă, în Liga 3 cu 6.000 de euro?!”

FCSB vs. CSA Steaua, un nou episod la tribunal » Ce s-a întâmplat la Curtea de Apel București

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
aci_dutzu
aci_dutzu  •  19 Februarie 2021, 18:30
Postat de balaur pe 19 Februarie 2021, 11:36

"Du-te". Gigistus, ***, postacus.

cam n-ai replică, nici de pe contul ăsta.

514091889218839
Mihai Buzea  •  19 Februarie 2021, 13:17

Bai ***. Ar trebui să vină controlul financiar. *** talpanist

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103206481785778
Aurel Danila  •  19 Februarie 2021, 12:39

Cumplit, oribil, respingator, incalificabil, sa constati ca Romania a ramas ultimul bastion al sportului de tip bolsevic, facut in unitati militare ale armatei si militiei, anomalie care nu mai exista niciunde in UE si NATO, in general, in lumea libera! Si mai sinistru este sa vezi ca in afara de profitorii in uniforme baricadati in cazarmile armatei si militiei, mai exista si rataciti care aplauda cu inconstienta si ignoranta maxime, fotbalul militarizat, in bocanci de instructie si cu baioneta pusa si sustragerea a peste 50 milioane euro anual, din banii publici, pentru hranirea celor doua UM, perimate, primitive, expirate.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează