FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - FCSB 2

CSA Steaua București - FCSB 2 1-1 » Vezi VIDEO cu golurile. Echipa de gală a lui Becali, egalată în prelungiri

CSA Steaua - FCSB 2 FOTO Cristi Preda +28   FOTO
CSA Steaua - FCSB 2 FOTO Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 14:09 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 17:20

Partida dintre CSA Steaua București și FCSB 2 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Alexandru Buziuc și Dragoș Huiban. 

Prima repriză din Ghencea s-a încheiat cu o remiză „albă”. Bogdan Chipirliu, jucător cu experiență în Liga 1, a avut prima mare ocazie a meciului, dar mingea trimisă de fostul atacant de la Oțelul și Astra a trecut milimetric pe lângă poarta lui Ștefan Târnovanu.

CSA Steaua, gol anulat pentru un fault inexistent

În minutul 13, Valentin Bărbulescu a deschis scorul pentru „armata” lui Daniel Oprița, dar arbitrul Vlad Baban le-a stricat bucuria steliștilor și a anulat incorect golul. Arbitrul a considerat că Bărbulescu l-a faultat pe Sorin Șerban, însă reluările TV nu au arătat un contact vizibil între cei doi. Din contră, fundașul celor de la FCSB ar fi cel care își lovește adversarul.

În minutul 36, brigada condusă de centralul Baban a mai anulat un gol, dar de data aceasta a fost o decizie corectă. Adrian Niță a înscris în poarta lui Ștefan Mușat, dar atacantul cu o clauză de 150 de milioane de euro se afla într-o poziție uriașă de ofsaid.

FCSB 2 a început mai bine a doua repriză

Înainte de partidă, Lucian Filip și-a amintit de momentele în care echipa finanțată de Gigi Becali evolua în Ghencea și a remarcat că vestiarele au rămas neschimbate. Nostalgici, jucătorii lui Bogdan Vintilă au ieșit cu întârziere de la cabine, dar au fost mai motivați și au avut prima mare ocazie în a doua repriză. Grecul Soiledis a încercat să îl surprindă pe portarul Stelei cu un șut puternic din afara careului, dar Mușat a respins mingea de sub bară.

CSA Steaua a revenit la forma bună din prima repriză și a continuat asaltul la poarta lui FCSB 2. Prima dată prin Răsdan, în minutul 59, iar peste câteva momente Bogdan Chipirliu a mai irosit o șansă uriașă.

CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
+24 FOTO

Alexandru Buziuc, gol de senzație

Cum ocaziile se răzbună în fotbal, FCSB 2 a fost cea care a deschis scorul pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua. Primul gol din bătălia „stelelor” a fost marcat de favoritul lui Becali din vara lui 2020, Alexandru Buziuc. Atacantul care nu a impresionat în Liga 1 a marcat cu un voleu superb de la marginea careului în minutul 73, iar pasa de gol a fost oferită de Adrian Niță, un alt fotbalist pe care Gigi Becali speră să obțină o sumă uriașă dintr-un viitor transfer.

Final incendiar, CSA Steaua egalează în prelungiri

CSA Steaua a restabilit egalitatea în al treilea minut al prelungirilor. George Călințaru a centrat excelent din corner, iar Dragoș Huiban, intrat în a doua repriză, a restabilit egalitatea pe tabela din Ghencea. În ultimele momente ale partidei, a fost un conflict între jucătorii celor două formații, iar Aristidis Soiledis și Daniel Oprița au fost eliminați.

*Comentariul partidei dintre CSA Steaua București și FCSB 2 aparține canalului de youtube Steaua TV.

Se anunță baraj CSA Steaua - FCSB 2

CSA Steaua rămâne pe primul loc, la două puncte de FCSB 2, și este favorită să termine pe prima poziție la finalul sezonului regulat. Pe configurația actuală a clasamentelor, am avea în penultimul act: FCSB II - Mostiștea Ulmu și CSA Steaua - Afumați. Dacă vor învinge, FCSB și CSA Steaua se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare, partide care sunt programate pe 22 și 29 mai.

CSA STEAUA - FCSB 2 1-1

A marcat: Dragoș Huiban 93 / Alexandru Buziuc 73
Cartonaș roșu: Dragoș Nedelcu 86, Aristidis Soiledis 90+5

FINAL
Min 90+5. ROȘU FCSB 2. Aristidis Soiledis este al doilea jucător de la FCSB 2 care a fost eliminat, după încăierarea fotbaliștilor din ultimele minute ale meciului.
Min 90+5. ROȘU CSA STEAUA. Daniel Oprița a fost eliminat după un conflict între jucătorii celor două formații. 
Min 90+3. GOL CSA STEAUA. George Călințaru centrează excelent din corner, iar Dragoș Huiban, intrat în a doua repriză, restabilește egalitatea în Ghencea

Min 86. ROȘU FCSB 2. Dragoș Nedelcu îl faultează pe Florin Răsdan și pleacă mai devreme la vestiare. 
Min 73. GOL FCSB 2. Alexandru Buziuc a deschis scorul pe tabela din Ghencea. Atacantul venit de la prima echipă a înscris cu un voleu excelent de la marginea careului, din pasa lui Adrian Niță.


Min 70. Octavian Popescu, cel mai mediatizat jucător de la prima echipă, a fost înlocuit de Bogdan Vintilă pentru a nu risca o accidentare înainte de duelul decisiv cu CFR Cluj din Liga 1.
Min 63. Adrian Ilie blochează cu brațul o centrare în propriul careu. Oaspeții cer penalty, dar arbitrul lasă jocul să continue!
Min 59. Steaua continuă asaltul la poarta oaspeților, iar Florin Răsdan a încercat să îl surprindă pe Târnovanu cu un șut la colțul scurt, dar acesta a fost pe fază și a respins mingea în corner.
Min 50. Prima mare ocazie pentru FCSB 2. Aristidis Soiledis a avut o execuție puternică din afara careului, dar șutul său a fost respins în corner de portarul Stelei.

PAUZĂ în Ghencea. CSA Steaua a avut cele mai mari ocazii în prima repriză, dar „militarii” nu au reușit să fructifice ocaziile de la poarta lui Târnovanu.
Min 41. Portarul lui FCSB 2, Ștefan Târnovanu, a ieșit greșit pe centrare la un corner al Stelei, iar balonul a ajuns la Rareș Enceanu, care a șutat slab din interiorul careului.
Min 36. Adrian Niță a reușit să înscrie în poarta lui Ștefan Mușat, dar golul a fost anulat pentru că tânărul atacant al lui FCSB 2 se afla într-o poziție de ofsaid.
Min 30. Chiar dacă jucătorii de la FCSB 2 sunt mult mai valoroși decât cei de la CSA Steaua, fotbaliștii pregătiți de Bogdan Vintilă nu au avut niciun șut pe poartă în primele 30 de minute.
Min 24. Florin Răsdan l-a servit excelent pe Philippe Nsiah, care a scăpat singur cu portarul lui FCSB 2, dar atacantul francez a ratat o nouă ocazie uriașă pentru trupa lui Daniel Oprița, după ocazia lui Chipirliu din minutul 10
Min 13. Valentin Bărbulescu, căpitanul Stelei, a marcat în poarta lui Ștefan Târnovanu, dar centralul Baban a anulat reușita pentru un fault inexistent.
Min 10. Florin Răsdan centrează de pe partea dreaptă, iar Bogdan Chipirliu a fost extrem de aproape să deschidă scorul, dar mingea trimisă cu capul a trecut milimetric pe lângă poartă
Min 1. A început partida din Complexul Sportiv Steaua. Elevii lui Daniel Oprița au avut lovitura de start.

Echipele de start

CSA Steaua: Muşat - G. Călințaru, D. Beța, Walace, Adi Ilie - V. Bărbulescu, R. Enceanu - F. Răsdan, R. Chipirliu, E. Pacionel - Philippe Nsiah 
Rezerve: Bălbărău, Neacșu, Vlad, Băjenaru, Mihăescu, Huiban, Mihalache, Zaharia, Morariu
Antrenor: Daniel Oprița

FCSB 2: Târnovanu – Pantea, Nedelcu, Soiledis, Șerban – Simion, Șut, Oaidă – Ad. Niță, Buziuc, Oc. Popescu
Rezerve: Udrea, Nicola, Gogor, Papuli, Al. Stan, L.Filip, Pandele, R. Tudor
Antrenor: Bogdan Vintilă

Stadion: Terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua
Arbitru: Baban Vlad (Iaşi) / Asistenți: Bobe Ionuţ Marius (Videle) și Diaconu Andrei (Iaşi)

Gigi Becali a întărit FCSB 2 cu 8 jucători de la prima echipă: Soiledis, Nedelcu, Tavi Popescu, Niță, Buziuc, Simion, Oaidă, Șut. Toți cei 11 jucători din echipa de start au meciuri în Liga 1.

UPDATE 15:00 Fumigene la CSA Steaua - FCSB 2

Suporterii de la Peluza Sud au pregătit un spectacol cu fumigene la sectorul de tribună unde sunt prezenți cei 101 ursuleți de pluș ai Asociației Magic. Rezervele formațiilor CSA Steaua și FCSB 2 au luat loc la „oficiala” de la terenul 5.

UPDATE 14:50 Daniel Oprița: „E un meci al orgoliilor. Nu e decisiv, dar e important”

„E un meci al orgoliilor. Nu e decisiv, dar e important. Jucăm pentru fani, pentru primul loc, pentru a ne păstra invicibilitatea. Aș vrea să fim sportivi, agresivitate la minge. Nu trebuie să înceapă vreo bătaie. Valoare știm că au jucătorii. Trebuie să dovedească în teren. Ne așteptam la această echipă de start la FCSB 2. Poate oricând să joace în Liga 1, dar am încredere că băieții vor da totul”, a spus Daniel Oprița la Digi Sport.

UPDATE 14:45 Gigi Becali: „Jocul e o glumă. Divizia C e o glumă”

„Sunt lucruri normale. Ei susțin echipa pe care o iubesc. Nu cred că ce au făcut e ceva deplasat. Asta cu oile sunt știute, sunt amuzante. Oamenii își fac datoria de suporteri. N-au făcut nimic. Ce au făcut? Ce meci e ăsta? E divizia C... Ne interesează doar ca să iasă mizeria la suprfață. Și o să îi «rușineze» Dumnezeu. Îi batem azi, îi mai ținem un an în Liga 3. 

În mod normal îi batem. O să vedem. La jocul decisiv, din baraj, vom fi mai întăriți. Filip și Nedelcu o să fie 100% pregătiți la meciul de baraj. Vreau să se facă dreptate, să îi «rușinăm». Dacă nu se se întâmplă, dăm slavă Domnului. Râdem. Înseamnă că știe El. Jocul e o glumă. Divizia C e o glumă. Dacă veneau fanii de la FCSB, erau de 20 de ori ai mulți decât cei de la CSA”, a declarat Gigi Becali la Liga Digisport.

UPDATE 14:30 » George Ogăraru: „Nu aș vrea să merg pe aceeași linie cu MM Stoica”

„Au fost multe atacuri în ultima perioadă și probabil vor mai fi până la finalul acestui campionat, dar pentru noi este important să tranșăm lucrurile pe teren și să ne raportăm la identitatea noastră. Ar trebui să fie o regulă de bun simț ca fiecare echipă să se raporteze la ceea ce fac ei, nu să atace alte echipe. Nu aș vrea să merg pe aceeași linie cu MM Stoica, care ne-a jignit jucătorii și clubul. Nu căutăm scandal”, a declarat George Ogăraru la Digi Sport.

UPDATE 14:20 » Lucian Filip: „Îmi pare foarte rău că Ghencea nu mai este casa noastră”

E un sentiment de nostalgie. Vestiarele au rămas neschimbate. Îmi pare foarte rău că nu mai este casa noastră, dar sper ca în viitorul apropiat să revenim aici. Eu nu consider că am venit în deplasare, suporterii sunt liberi să scrie orice, dar îmi doresc foarte mult să câștigăm astăzi pentru că este foarte importantă această victorie pentru suporterii noștri și pentru moralul jucătorilor. Nu m-am gândit niciodată la acest meci, dar viața îți oferă surprize. Îmi pare foarte rău că nu pot să joc astăzi, dar în viitorul apropiat voi reveni pe teren. Am fost trimis aici ca să ofer și ceva jucătorilor tineri. 

Nu știu dacă Bogdan Vintilă are nevoie de ajutorul meu, dar cunosc foarte bine jucătorii de la prima echipă, i-am încurajat și le-am zis să nu fie supărați că au fost trimiși aici. Va fi un moment psihologic, trebuie să îl vadă ca un antrenament. Este posibil ca săptămâna viitoare să joace din nou la prima echipă. Dacă patronul nostru și-ar fi dorit să câștige acest meci, ar fi trimis și mai mulți jucători. Este important ca ei să fie serioși la fel cum au fost și la prima echipă. CSA are jucători cu experiență, sunt împinși de suporteri, dar trebuie să ținem cont că noi suntem pregătiți foarte bine și avem un preparator fizic pe care toată lumea îl cunoaște”, a declarat Lucian Filip la Digi Sport.

UPDATE 13:30 » FCSB 2 a ajuns în Ghencea cu autocarul echipei mari

„Satelitul” FCSB-ului și-a făcut apariția la meci cu autocarul echipei mari. În momentul în care echipa lui Bogdan Vintilă a ajuns în Ghencea, autocarul a fost înconjurat de un efectiv numeros de jandarmi.

CSA Steaua București - FCSB 2 1-1 » Vezi VIDEO cu golurile. Echipa de gală a lui Becali, egalată în prelungiri

UPDATE 13:30 » Sute de fani în Ghencea

Câteva sute de fani ai celor de la CSA Steaua au venit la stadionul din Ghencea pentru a-și încuraja echipa și pentru a scanda contra rivalei patronate de Gigi Becali.

101 ursuleți în tribună

La partidă nu vor asista fani, dar CSA Steaua va avea sprijinul a 101 ursuleți de pluș. Clubul roș-albastru a făcut un parteneriat cu Asociația Magic, care ajută copiii cu probleme medicale. Astfel, 101 ursuleți vor fi în tribună, reprezentând cei 100 de copii ajutați de Asociația și mama care i-a strâns pe toți în jurul ei.

La final, jucăriile vor merge către copiii de la Asociația Magic, care îi roagă pe fani să doneze 3,5% din impozit.

În tur, elevii lui Daniel Oprița s-au impus la limită, scor 2-1, după golul marcat de Andrei Antohi în ultimele minute ale meciului. Partida ar putea fi decisivă pentru primul loc la finalul sezonului regular, mai ales că cele două echipe sunt despărțite de 2 puncte în clasament.

Nu mă sperie, dar este o echipă bună, trebuie să fim atenți. Eu zic că se joacă, sper să câștigăm. Nu ne așteptăm la un meci ușor, îi au pe Șut, Perianu, Simion... și Soiledis, chiar dacă nu a mai jucat, e un jucător bun. Buziuc joacă și el în primele ligi de mult timp, Robert Ion a jucat foarte bine la Clinceni, Oaidă e internațional de tineret
Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua București

Cum să promoveze CSA? Meciul se joacă acolo unde e sudoarea mea, unde e munca mea. Ei au luat-o, au furat sudoarea mea. Tribunele sunt făcute de mine, gazonul, încălzirea, nocturna, parcările sunt făcute de mine. Unde joacă ei? Pe toate făcute de mine. Sunt ale mele, sunt făcute de mine! Au zis «Pe terenul astă, fă casă». Și după m-au dat afară din casă. Era paragină în Ghencea
Gigi Becali, finanțator FCSB

Clasament Liga 3:

CSA Steaua București - FCSB 2 1-1 » Vezi VIDEO cu golurile. Echipa de gală a lui Becali, egalată în prelungiri

VIDEO. Toni Petrea a explicat de ce a împărțit lotul în două, înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Avem lista asta de jucători”

Citește și alte știri despre CSA Steaua - FCSB 2:

FCSB, criticată după ce a trimis jucători de la prima echipă pentru duelul cu CSA Steaua: „La CFR Cluj e mai mult profesionalism”

Mesaj provocator al ultrașilor de la Arad, înainte de meciul UTA-ei cu FCSB și de CSA Steaua - FCSB 2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (535)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  13 Martie 2021, 20:43

Astia nu fost capabili sa bata o chipa din C si se plang ca ii fura arbitrii.

Silvio
Silvio  •  13 Martie 2021, 20:30
Postat de adriann_ pe 13 Martie 2021, 20:22

Eu nu stiu cum te mai suporti ma randoome, ACUM ESTI EFECTIV CU CONTUL SILVIO IN ACEEASI POSTURA in care zbierai plangand prostia aia cu campioana lumii :))) Si e foarte posibil ca toata umilinta pe care ai inghitit-o aici sa fi fost doar un mic aconto pentru seara asta :))) S-ar putea sa fie seara in care o sa inghiti mult de tot pentru *** de la cioban :)))

Da ma, atatea decenii să mai ai de trăit, câte conturi cu roja sau randoom am eu. Sau încă 40 de ani dacă sunt roja, încă 40 de ani dacă sunt randoom. Dacă niciunul dintre ei, atunci.. 0. N-ai curaj să zici da, la fel cum n-ai curaj sa te întâlnești cu mine. Ești un papagal, tot gspul stie asta deja. Și indiferent ce ai zice, știe toată lumea cum ai mințit cu anexa 3. Ești un papagal de tastatură, ai primit oricum prea multă atenție față de cât meriți :))))

adriann_
adriann_  •  13 Martie 2021, 20:22
Postat de Silvio pe 13 Martie 2021, 20:06

Am altceva mai important de făcut decât să îmi pun mintea cu un nibun paranoic. Ăia erau toți 10 useri diferiți. Ai fost umilit constant, de când cu anexa 3. Tot site-ul știe ce poți, deja ești plictisitor si previzibil. Iar simplul fapt că refuzi să te întâlnești cu mine spune tot :)))). Gata, plângi în altă parte acum.

Eu nu stiu cum te mai suporti ma randoome, ACUM ESTI EFECTIV CU CONTUL SILVIO IN ACEEASI POSTURA in care zbierai plangand prostia aia cu campioana lumii :))) Si e foarte posibil ca toata umilinta pe care ai inghitit-o aici sa fi fost doar un mic aconto pentru seara asta :))) S-ar putea sa fie seara in care o sa inghiti mult de tot pentru *** de la cioban :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (535)
Comentează
Close