FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Ce veste pentru fanii celor de la CSA Steaua! George Ogăraru a anunţat când vor juca „militarii” pe noul stadion: „Se fac eforturi”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 11:10 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 11:17

Fanii celor de la CSA Steaua au primit o veste proastă chiar înainte de meciul cu ACS Mostiștea Ulmu, din returul primei runde a barajului pentru promovarea în Liga 2. 

George Ogăraru, team managerul „militarilor”, a vorbit despre noul stadion din Ghencea și a spus că speră ca echipa lui Daniel Oprița să joace această arenă începând cu sezonul viitor.

„Sper ca anul viitor să începem sezonul pe noul stadion. Se fac eforturi pentru finalizarea recepției stadionului. Sperăm să intrăm cât mai repede, să putem intra pe stadion, să primim lumea și să ne bucurăm împreună”, a spus Ogăraru la emisiunea „Digi Sport Matinal”, înaitne de CSA Steaua – Mostiștea Ulmu.

Astfel, CSA Steaua nu va putea juca pe noua arenă din Ghencea în finala barajului pentru promovarea în Liga 1 (cu FCSB 2 sau CS Afumați), așa cum își doreau fanii și oficialii „militarilor”.

Caracteristici stadion Steaua:

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro;
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime;
  • Gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

95 milioane de euroeste costul de construcție al arenei din Ghencea. Aceasta va fi administrată de Ministerul Apărării

VIDEO Cum arată bijuteria de 100 de milioane de euro din Ghencea filmată cu drona

Citește și: 

Suspiciuni de blat în barajul de promovare în Liga 2! » Antrenorul e bănuit că a încercat să influențeze 3 adversari ai echipei fiului său

Imagini noi de la Stadionul Rapid! A început montarea gazonului pe arena din Giulești

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
107889588095945
George George  •  15 Mai 2021, 14:11

Cum am mai scris anterior, a inaugura stadionul cu o sectie reinfiintata de cativa ani si candidata la Liga a II-a (Steaua) echivaleaza cu un concert sustinut de un manelist pe scene celebre, gen Scala, Covent Garden sau Opera Garnier! Partea proasta este ca cei care au postat reactii aici nu-s chiar niste ***; in aceste conditii, cu atat mai grava este reactia lor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_1947
steaua_1947  •  15 Mai 2021, 12:23

De ce ne-am fi dorit să inaugurăm stadionul cu echipa mafiei din fotbalul românesc, FC Fcbs Berceni? Mincinoșilor

21lva
21lva  •  15 Mai 2021, 11:35

Titlu inselator. In fiecare zi atingeti noi minime istorice ale decentei. E de inteles ca nu-si asuma nimeni rusinea de a semna astfel de articole

Vezi toate comentariile (5)
Comentează