FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

CSA Steaua, ofertă pentru Andrei Cristea! Răspunsul atacantului + altă lovitură încercată de „militari”

Andrei Cristea (36 de ani), atacantul lui Poli Iași, a fost dorit de CSA Steaua. Mutarea nu s-a concretizat însă.
Andrei Cristea (36 de ani), atacantul lui Poli Iași, a fost dorit de CSA Steaua. Mutarea nu s-a concretizat însă.

Articol de - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 19:38 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 19:55

Andrei Cristea (36 de ani), atacantul lui Poli Iași, a fost dorit de CSA Steaua. Mutarea nu s-a concretizat însă.

CSA Steaua nu concepe să nu joace pe noua arenă din Ghencea, din stagiunea viitoare, în eşalonul secund al fotbalului românesc. Completarea lotului de jucători în această perioadă este preocuparea principală a antrenorului Daniel Opriţa care va conduce primul antrenament din noul an pe 18 ianuarie. 

Andrei Cristea a refuzat CSA Steaua

Ţinta actuală a steliştilor, la capitolul achiziţii, este legată, în continuare, de găsirea unui autentic om de gol. Dacă variantele Ovidiu Herea şi Daniel Paraschiv au căzut, pe rând, Opriţa s-a orientat şi asupra unuia dintre cei mai valoroşi oameni din prima ligă, Andrei Cristea

Ieşeanul ar fi declinat elegant oferta afirmând, din nou, că doreşte să îşi încheie activitatea fotbalistică la actuala sa echipă, Politehnica Iaşi.

52 de meciuriși 10 goluri a bifat Cristea în Liga 1 la FCSB (la vremea respectivă, echipa se numea Steaua), pentru care a jucat între 2004 și 2006

2 titluria câștigat Cristea în Ghencea, în 2005 și 2006

FCSB e adevărata Steaua pentru mine. Becali a făcut multe pentru fotbalul românesc. Pentru Steaua, în primul rând, dar și pentru alte echipe, prin jucătorii cumpărați
Andrei Cristea, atacant Poli Iași, în aprilie 2020

CSA Steaua a mai dat un chix

Steaua l-a dorit în această iarnă și pe Moussa Sanoh (25 de ani, extremă dreapta). Nici de această dată trupa lui Oprița nu a avut mai mult noroc. Discuțiile s-au împotmolit când olandezul care a activat în Liga 1 la Poli Iași, Gaz Metan și FC Voluntari a cerut o primă de instalare în valoare de 10.000 de euro.

CSA Steaua, ofertă pentru Andrei Cristea! Răspunsul atacantului + altă lovitură încercată de „militari”

Sanoh (în negru), într-un Dinamo - Poli Iași

Ziua care i-a schimbat cariera lui Florin Prunea: „M-am dus la Steaua și mi-au zis: «Băi băiatule, du-te și apucă-te tu de altceva!». Plângeam de rușine”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Ladislau Boloni, despre războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „El a adus ruptura!”

Un triplu campion mondial legitimat la CSA Steaua a decedat la doar 35 de ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
stealesbul
stealesbul  •  07 Ianuarie 2021, 10:39

Mneata. Dupa ce ai jucat la fcsb, echipa care a catigat Cupa Camionilor, potrivit forurilor internationale, nu ma iau dupa ce zic unii sau altii, nu ai ce sa cauti la o echipa cu viitor incert. Sa zicem ca in cele din urma, candva, intra si RO in normalitate si nu vor mai fi echipw sustinute 100% din bani publici, ce faci atunci ? In fine, ca la noi la nimeni, te mai si zbati sa fii unicul detinator al unei identitati de sorginte bolsevica si mai ai si impresia ca ai realizat ceva...brrrr, hidos !

3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  07 Ianuarie 2021, 07:52

Un jucator serios nu va veni la o echipa platita de toti contribuabilii la stat pentru a evolua penibil pe teren si suburban prin tribunale!

108776721146777
Florin Grigore  •  07 Ianuarie 2021, 06:21
Postat de fairplayromania pe 07 Ianuarie 2021, 03:23

Precizare: spectatorii vin sa vadă Cfr, Craiova sau Dinamo..... Iar cei 200 de spectatori prezenţi cu Chiajna sunt cetăţeni de la Chiajna veniti la oraş la cumpărături si vin sa işi încurajeze favorita.

=))))) exact, spectatorii vin sa ii vada pe Barbut, Costache, Ivan s au Sorescu =)))))))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează