FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA VS FCSB

CSA STEAUA // Probleme mari pentru Daniel Oprița! Fanii au descoperit un video în care noul antrenor de la CSA spune: „Steaua pentru mine e Steaua care e acum în Liga 1”

Articol de - Publicat vineri, 12 iulie 2019 11:20

Daniel Opriţa, 37 de ani, este noul antrenor al celor de la CSA Steaua, iar primele probleme au apărut deja pentru fostul fotbalist.

Oprița este contestat de suporterii Stelei pe rețelele de socializare, după ce aceștia au găsit un fragment din emisiunea GSP Live, din data de 7 noiembrie 2018.

„Nu mă duc în liga a 4-a. Steaua pentru mine e Steaua care e acum în Liga 1. Eu sper până la urmă să se unească, să se facă o singură «stea»”, spunea Daniel Oprița, în emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Momentul respectiv poate fi urmărit între minutele 27:30 și 29:00:

VIDEO CSA recunoaște că FCSB e Steaua :) Gafa făcută de clubul Armatei la prezentarea lui Daniel Oprița

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
ticbis
ticbis  •  15 Iulie 2019, 16:43

Oprita a exprimat exact ceea ce gandeste si ceea ce simte. Si are dreptate! Asta este realitatea sportiva, asa arata ea, in ciuda "tribunalelor" ciumei rosii...!!!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  12 Iulie 2019, 17:20
Postat de partea47mea pe 12 Iulie 2019, 14:36

Nu inteleg ce va mai agitati in privinta identitatii. Gata , s-a transat , fc fcsb e o clona infiintata ilegal, asta e. De acum trebuie sa ne concentram pe echipa noastra, lasati-i pe altii.

Gresesti, nu e inca definitiv. Adu-ti aminte ca si ciobanul castigase procesul pt nume in prima faza. La recurs, unde psd nu mai are putere se va invoca decizia definitiva din cazul craiovei si se intoarce. Te astept sa comentezi atunci, dar tot de pe contul asta nu de pe celelalte.

vladut12
vladut12  •  12 Iulie 2019, 15:44
Postat de ag2000 pe 12 Iulie 2019, 14:21

Sa vina la vorbitor si sa lamureasca problema altfel vor fi probleme pt el la prima infrangere a Stelei !

Unde sa vina mah? La vorbitor? Dar ce e Oprita, puscarias ca tine!? :))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează