FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

GALERIE FOTO CSA Steaua și-a prezentat lotul și echipamentul cu care atacă promovarea în Liga 2: „Suntem Steaua București și vom ajunge unde ne e locul!”

foto: Facebook @ CSA Steaua București +7   FOTO
foto: Facebook @ CSA Steaua București

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2020 10:46 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 12:03

CSA Steaua și-a prezentat lotul și noul echipament pentru sezonul 2020/2021, cu o zi înainte de primul meci oficial din această stagiune.

„Militarii” au pozat pe superba arenă din Ghencea, unde gazonul a fost montat în întregime. Antrenorul Daniel Oprița se va putea baza în acest sezon pe un lot numeros, mulți dintre componenții acestuia având experiență în ligile superioare. „Suntem Steaua București și vom ajunge unde ne e locul!”, au strigat, în cor, mai mulți fotbaliști ai Stelei.

+3 FOTO
  • foto: Facebook @ CSA Steaua București

Lot CSA Steaua

  • Portari: Raul Bărbălău, Horia Iancu, Ștefan Mușat 
  • Fundași: Marian Neagu, Antonio Vlad, Adrian Ilie, Alexandru Udeanu, Wallace da Silva, Dean Beța, Doru Capotă, Sergiu Bactăr, Ovidiu Morariu 
  • Mijlocași: Liviu Băjenaru, Andrei Neagoe, Valentin Bărbulescu, Mădălin Mihăescu, Florin Răsdan, Rareș Enceanu, George Călințaru, Alex Zaharia, Emilian Pacionel, Vlad Nițu 
  • Atacanți: Robert Elek, Andrei Antohi, Bogdan Chipirliu, Dragoș Nicolae, Valentin Niculae

Primul meci al Stelei în acest nou sezon va avea loc miercuri, 9 septembrie, în primul tur al Cupei României, împotriva celor de la CS Balotești.

Echipa mi se pare mult mai bună față de cea de anul trecut, au venit jucători de calitate și experiență care cu siguranță ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul. Chiar mă așteptam să jucăm împotriva sateliților echipelor din eșaloanele superioare. Ăsta este fotbalul, care pe care! - Andrei Antohi, CSA Steaua București

Mă bucur că fac parte din acest proiect, cu colegii mă știu de mult timp. M-au primit bine, suntem nerăbdători să începem campionatul și vrem să ne îndeplinim obiectivele. Chiar dacă aș fi promovat cu CS Mioveni, tot aș fi venit la Steaua, cu mare drag. Pentru proiect, suporteri, tot ce înseamnă Steaua - Dean Beța, CSA Steaua București

Sunt condiții foarte bune aici, avem un lot chiar de Liga 2, cu jucători foarte buni. Am încredere în Daniel Oprița, am o relație foarte bună cu el - Bogdan Chipirliu, CSA Steaua București

Seria Stelei din Liga 3

  • CSA Steaua
  • Dinamo II
  • Rapid II
  • Concordia Chiajna II
  • Progresul Spartac
  • CS Tunari
  • FC Voluntari II
  • AFC Metalul Buzău
  • CS Balotești
  • FCSB II

Mai multe știri din ligile inferioare:

FC U Craiova. Fiul lui Adrian Mititelu și-a tatuat chipul tatălui pe picior: „Te iubesc!”

U Cluj - ASU Poli Timișoara 0-1. Gabi Tamaș, dialog amuzant cu un reporter la finalul partidei: „Cum să mă gândesc la națională? Mâine mă operez!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (49)
1763887750508605
Calin Francu  •  08 Septembrie 2020, 14:50

Care loc fraierilor . Voi mai sus de liga 3 nu puteti promova trebuie să privatizati echipa și cine dracu vine să preia o echipă în condițiile impuse lui Becali. Vise pentru prosti . Cine vine să bage bani intr-o echipă care nu e ă lui .

Silvio
Silvio  •  08 Septembrie 2020, 14:39
Postat de catalynn pe 08 Septembrie 2020, 14:29

Miu e unul dintre noi iar Oprița un profesionist (ca a jucat și la Dinamo nu spui nimic!?) exact ce avea Steaua nevoie, respect Miu pt ca a făcut tot posibilul sa îl aducă și felicitări lui Oprița pt ce a realizat pana acum la Steaua . PS1: Vezi ca și Enceanu a jucat la ***, acum însemna ca trebuie sa îl luam cu huooo!? :-)))PS2: vezi ca Steaua NU se putea vinde, deci ne-a jjijji NU avea ce “continua”. :-)))

Si pentru promovarea in liga 2 ce faceti? Steaua nu se vinde, dar se imprumuta :)))). Pai nu Talpan i-a cerut zeciuala lui Becali? Nu ar fi 'vandut' Talpan marca lui Becali, cu o rata anuala echivalenta a 10% din venituri? Manaria facuta de gigi in 2003, ajutat de Sandu si Mitica.. ar fi fost trecuta cu vederea, daca gigi accepta sa plateasca zeciuiala? Ce mah?? Cum?? Dai un ban, si scapi de belele? Si zici ca Steaua NU SE VINDE?? Nu mai continua, ca devii din ce in ce mai penibil :))))). Nu e vorba de Oprita ca a jucat sau nu la Dinamo, e vorba despre ce crede el, in adancul sufletului, despre adevarata echipa STEAUA. Ca e cea din liga 1 (sâc).

catalynn
catalynn  •  08 Septembrie 2020, 14:29
Postat de Silvio pe 08 Septembrie 2020, 14:11

Un mic bonus pentru postacii talpanisti, care sunt tristi dupa aflarea vestii de despartirea cu Iulian Miu: *** . Asa frumos apare Daniel Oprita (nimeni altul decat antrenorul CSA), intr-o emisiune GSP live, in care e intrebat de Costin Stucan "Care este Steaua pentru tine?". Raspunsul? Ghiciti? Sa va luati niste servetele inainte sa deschideti acea inregistrare video! :)))))) "Steaua pentru mine e Steaua care e acum in liga 1!", raspunse Oprita... ce mah??? Cum?? Si asta a fost acum mai PUTIN DE 2 ANI! Pai talpanistilor, ati innebunit? Va puneti antrenori doar 'fcsbisti'? :))))))))))))) =)))))))))))))))))

Miu e unul dintre noi iar Oprița un profesionist (ca a jucat și la Dinamo nu spui nimic!?) exact ce avea Steaua nevoie, respect Miu pt ca a făcut tot posibilul sa îl aducă și felicitări lui Oprița pt ce a realizat pana acum la Steaua . PS1: Vezi ca și Enceanu a jucat la ***, acum însemna ca trebuie sa îl luam cu huooo!? :-)))PS2: vezi ca Steaua NU se putea vinde, deci ne-a jjijji NU avea ce “continua”. :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează