FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSIKSZEREDA MIERCUREA CIUC

Csikszereda Miercurea Ciuc a promovat în Liga a 2-a! Vali Suciu calcă pe urmele proiectului de la Sepsi

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2019 20:29

Csikszereda Miercurea Ciuc n-a mai călcat greșit cum a făcut în sezonul precedent când a ratat promovarea în dauna lui Aerostar și a reuşit în acest sezon să obţină biletele pentru eşalonul secund.

Antrenorul ciucanilor, Vali Suciu, realizează o nouă promovare în Liga a II-a după cea reușită pe banca actualei prim divizionare Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Ambele promovări, cu Sepsi şi, acum, Csikszereda, au fost la fel de frumoase. Este greu de spus dacă şi echipa din Miercurea Ciuc poate repeta traseul lui Sepsi către primul eşalon în anii care urmează.

Deocamdată ne gândim la finalul sezonului după care ne vom canaliza atenţia asupra participării în eşalonul secund unde ne va aştepta un sezon foarte dificil”, a punctat antrenorul grupării din Miercurea Ciuc.

VEZI ȘI:

Pariul lui Dumitru Dragomir a debutat cu gol în Liga a 2-a la doar 15 ani » „Băi, fraţilor, dacă în lume sunt 5 ca ăsta, eu mă împuşc!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează