FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROMOVARE ÎN LIGA 2

Încă un club de tradiție pe radarul ligii secunde: CSM Școlar Reșița » Imagini de la fiesta jucătorilor + Toate echipele promovate în L2

CSM Școalr Reșița a promovat în Liga a 2-a! foto: Gabriel Brezeanu +3   FOTO
CSM Școalr Reșița a promovat în Liga a 2-a! foto: Gabriel Brezeanu

Articol de - Publicat duminica, 19 mai 2019 11:16

După două tentative eşuate, CSM Şcolar Reșita, echipa unde fostul ofical dinamovist Cristi Bobar e președinte, a câştigat în sfârşit seria a IV-a a Ligii a III-a în urma victoriei cu 2-0 în faţa Dumbrăviţei, revelaţia timişeană care ocupa locul 2 înaintea jocului direct.

  • Toate echipele promovate în Liga 2: SCM Gloria Buzău, Rapid, Turris Oltul Turnu Măgurele, CSM Școlar Reșita și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Arena „Mircea Chivu” din Reşiţa a fost luată sâmbătă seară cu asalt de fanii rossonerilor.  Reşiţenii au umplut pe jumătate bătrâna arenă din Valea Domanului şi atmosfera a fost una ca-n vremurile bune. Gazdele s-au mobilizat exemplar, au vândut din timp bilete la probabil cel mai intens mediatizat meci din Caraş Severin din ultimii ani şi elevii lui Leontin Doană au fost purtaţi către victoria finală.

Scorul a fost deschis de Dumitru Ene în minutul 14, dintr-un penalty obţinut de Velcotă. Mai mult, oaspeţii au rămas înainte de pauză în zece oameni după eliminarea lui Telescu. În spaţiul umplut de ultraşi se declanşase deja fiesta.

În repriza a doua, Alin Babei a risipit orice emoţie cu golul de 2-0 din minutul 73. Reşiţa revine pe firmamentul Ligii a II-a după trei ani, de la plecarea nereuşitului „implant” Metalul, la Ghermăneşti. În paralel cu ultimul sezon al actualei Sportul Snagov în Banat, comunitatea locală susţinea deja proiectul CSM Şcolar aflat atunci la nivelul Ligii a IV-a.

resita promovare 55 +4 FOTO

Vezi AICI toate clasamentele din Liga 3!

Vezi și:

FOTO Bătaie între olteni în fața restaurantului lui Gică Craioveanu » Ultrașii lui CSU s-au încăierat cu fanii echipei lui Mititelu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  19 Mai 2019, 16:10

Arena a fost luată cu asalt dar era pe jumătate plină...Greu și cu vorbele...

valyomanyd
valyomanyd  •  19 Mai 2019, 14:11
Postat de dinamo_fan pe 19 Mai 2019, 13:09

Gloria Buzau..sa vina si aia dupa clinceni in liga 1. asta ne-ar mai trebui.

Nu mai are treaba cu Becali, nu vezi ca se numeste SCM ?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Mai 2019, 13:09

Gloria Buzau..sa vina si aia dupa clinceni in liga 1. asta ne-ar mai trebui.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close