FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCSB II - CSA STEAUA 1-2

FCSB II - CSA Steaua 1-2. Daniel Oprița, după ce a învins „satelitul” lui Becali: „Gigi stătea în spatele meu și făcea mișto”

Daniel Oprița +11   FOTO
Daniel Oprița

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 20:38 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 22:24

Daniel Oprița, antrenorul Stelei București, a vorbit despre meciul cu FCSB II, câștigat la limită de „militari”, scor 2-1. Tehnicianul explică trăirile pe care le-a avut în timpul partidei de la Berceni. 

„Numai în pielea mea să nu fiți. Ce am trăit eu la meciul ăsta... Ratăm foarte mult, am intrat puțin agitați, cred că au fost foarte ambiționați (n.r - adversarii). Prea multă încărcătură, le-am spus că jucăm cu FCSB II, nu trebuie să fie atâta agitație. 

Trebuia să fim mai calmi, să pasăm, să ne facem jocul. În prima repriză nu am făcut asta, poate și eu am greșit, am făcut o echipă prea defensivă. Am schimbat la pauză, sunt bucuros că mi-a ieșit. Am jucat în 10 oameni și am reușit să întoarcem. Sunt jucători de calitate la FCSB, îi felicit pe acești copii. Au avut și ei ambiție, atitudine, dar bine că a ieșit cu bine pentru noi. Să învățăm din acest meci și să nu mai stăm până pe final, să ne jucăm cu emoțiile”, a afirmat Oprița. 

Daniel Oprița: „Becali a stat în spatele meu, începuse să facă mișto ”

Gigi Becali, 62 de ani, patronul FCSB, a fost prezent la meciul dintre echipa a doua a roș-albaștrilor și CSA Steaua. Daniel Oprița a comentat și prezența fostului său patron la meci.

„A stat în spatele meu și începuse să mai facă mișto, spunea că joacă cu copiii. În acel moment, FCSB era echipa care conducea, le-am zis băieților: «Uitați, face mișto de noi!». Până la urmă, când am dat golul a plecat. Eram agitat pe acolo, nu aveam eu timp să vorbesc cu dânsul.

Îmi felicit jucătorii, chiar dacă m-au supărat. Reacția lor în 10 oameni arată că suntem o echipă mare. Nu e ușor să întorci cu FCSB, echipă care avea ambiția să ne încurce”, a mai spus Oprița.

FCSB II - CSA Steaua 1-2

  • Au marcat: Ardelean 45+1 - pen. / Chipirliu 66, Antohi 90
  • Morariu (CSA Steaua) a fost eliminat în minutul 61

FCSB II: Udrea - Timiș, Trif, Popescu Octavian, Botezatu - Tand, Ardelean, Flavius - Chirițoiu, Moldovan, Paul
CSA Steaua: Mușat - Beta, Morariu, Wallace, Ilie - Mihăescu, Pacionel, Bărbulescu - Zaharia, Chipirliu, Elek

FOTO Imagini surprinse înaintea meciului FCSB II - CSA Steaua 1-2: 

+7 FOTO

VIDEO  Fanii din Peluza SUD au venit la Berceni

Citește și alte știri despre meciul FCSB II - CSA Steaua 1-2: 

FCSB II - CSA Steaua 1-2 » VIDEO + FOTO „Militarii” au dat lovitura pe final, în 10 oameni

Gigi Becali a fost prezent la FCSB II - CSA Steaua 1-2: „Hai să-l mâncăm pe Talpan!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
forumeer
forumeer  •  21 Septembrie 2020, 03:34
Postat de Traian Pavelescu pe 20 Septembrie 2020, 13:00

Super tare zevzecul! Beție de cuvinte: corporate, salariu vestic, etc! Și totuși nataraul, care se da vestic, democrat și adept al economiei de piața, sprijină o relicva oribila a stalinismului in sport! Asta e tiparul suporterului de cazarma sovietoida: mincinos, fudul, suficient, ignorant, rudimentar, prizonier al trecutului autoritar, irecuperabil!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  20 Septembrie 2020, 13:42

Plangaciosul si paraciosul clasei: le-am zis băieților: «Uitați, face mișto de noi!».Becali a facut o prostie de milioane ca a refuzat sa cumpere numele echipei pe 3 milioane. Dar nici Talpan si slugile nu sunt mai destepti.

108022913946097
Traian Pavelescu  •  20 Septembrie 2020, 13:00
Postat de forumeer pe 20 Septembrie 2020, 08:33

N-ai cum sa realizezi pana nu demonstreaza justitia, ca de-aia se numeste STAT DE DREPT. Nu stiu cum gandesc, dar eu sunt nascut si crescut in Bucuresti, lucrez in domeniul corporate si am salariu vestic, nu a trebuit sa fug din Romania ca sa castig bani multi. Si, inca o data, eu sunt suporter. Voi sunteti... nimic. Din orice punct de vedere.

Super tare zevzecul! Beție de cuvinte: corporate, salariu vestic, etc! Și totuși nataraul, care se da vestic, democrat și adept al economiei de piața, sprijină o relicva oribila a stalinismului in sport! Asta e tiparul suporterului de cazarma sovietoida: mincinos, fudul, suficient, ignorant, rudimentar, prizonier al trecutului autoritar, irecuperabil!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează