FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Daniel Oprița știe ce jucători va trimite Gigi Becali la FCSB 2 sâmbătă: „90% asta va fi echipa”

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua
Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2021 07:48 / Actualizat marti, 09 martie 2021 10:30

CSA Steaua și FCSB 2 se vor întâlni sâmbătă, 13 martie, în derby-ul etapei 11 din Liga 3.

Marile rivale vor lupta pe terenul 5 din Complexul Ghencea pentru șefia seriei 4 din Liga 3. Cu o victorie, FCSB 2 i-ar depăși pe „militari” cu un punct, în timp ce un succes al Stelei ar distanța-o pe aceasta la 5 puncte de „satelitul” liderului din Liga 1. 

Daniel Oprița: „Nu mă sperie FCSB 2”

Este de așteptat ca FCSB 2 să utilizeze o parte dintre jucătorii care s-au perindat de la prima la a doua echipă, cum ar fi Alexandru Buziuc, Răzvan Oaidă sau Ovidiu Perianu. Iar Daniel Oprița, antrenorul secției de fotbal de la CSA Steaua, a creionat o posibilă echipă a celor de la FCSB 2.

„Eu mă gândesc ce echipă ar putea să trimită și cred că 90% o ghicesc. Probabil vor juca cu Niga în poartă, Pantea, Filip, Soiledis și poate unul dintre copii ca fundaș central. Șut, Perianu, Oaidă, Buziuc, Robert Ion și Ardeleanu. Cam așa văd eu echipa care să joace cu noi. Și Simion s-ar putea să apară. 

Nu mă sperie, dar este o echipă bună, trebuie să fim atenți. Eu zic că se joacă, sper să câștigăm. Nu ne așteptăm la un meci ușor, îi au pe Șut, Perianu, Simion... și Soiledis, chiar dacă nu a mai jucat, e un jucător bun. Buziuc joacă și el în primele ligi de mult timp, Robert Ion a jucat foarte bine la Clinceni, Oaidă e internațional de tineret”, a spus Oprița la emisiunea „Națiunea stelistă”, găzduită de Asociația Steliștilor 1947. 

Jucătorii mei chiar au încredere în ei și îmi dau și mie încredere. I-am văzut că nu le este frică, zic că nu contează cine vine, se joacă pe teren. Avem și noi jucători cu experiență care știu să abordeze astfel de jocuri - Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

VIDEO. Ilie Dumitrescu, propunere pentru cei de la CSA Steaua: „Aș da o sută de euro pe an pentru numele ăsta!”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua și FCSB:

Război total: FCSB și LPF cer în instanță interzicerea promovării CSA Steaua! Prima decizie a tribunalului

O adversară a celor de la CSA Steaua și FCSB 2 se retrage din Liga 3! Jucătorii au fost deja înștiințați

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
3686059778110396
Ioan Ciprian Dorobantu  •  10 Martie 2021, 15:27

Normal ca stie echipa. Aia sunt fotbaliști. Este normal sa ii recunoasca. Nu stiu daca pe au lui ii stie. Aia sunt amatori.

planetfun
planetfun  •  09 Martie 2021, 20:18
Postat de roja_azul76 pe 09 Martie 2021, 12:33

Vali, aici vorbim despre echipa a 2 a a FCSB(Steaua, bineinteles). Exact cum se intampla si in cazul altor sateliti ai echipelor de prima liga, scopul echipei a 2 a a clubului este acela de a "creste' jucatori pentru echipa din liga 1. Presiunea este la voi, pentru ca va doriti promovarea. Pe noi nu ne intereseaza rezultatul acestui meci, indiferent ce prostii debiteaza gigel pe la TV. Sa fie sanatos! Poate intra pe teren daca doreste, impreuna cu MM, Argaseala, Mache si preafericitul Tudor!:)) Blocarea CSA-ului nu se afla printre prioritatile noastre, ale suporterilor. Mai bine s-ar pune la masa tratativelor, decat sa deschida proces dupa proces. Din pacate, pentru cele doua parti, mai important este duelul orgoliilor, decat binele Stelei. E clar ca nu se va intampla mare lucru nici pe 18 martie si nici pe 12 aprilie. Vor fi noi termene! Pana cand..nu se stie! Prilej de mare satisfactie pentru "presa sportiva" si haterii de profesie, care vor avea in continuare subiecte de "dezbatere".

Gazaev asta nu era mare rapidist ?

planetfun
planetfun  •  09 Martie 2021, 20:17
Postat de Marius Cezar pe 09 Martie 2021, 15:09

Forta Steaua, impostura este bravata si iubita in aceasta tara fecesebista

Bun, atunci sa contribuiti doar voi la clubul asta minunat. Eventual doar cartierul ghencea. Natiunea gigista nu vrea sa contribuie la binele adversarului.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează