FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - FCSB 2 1-1

VIDEO Daniel Oprița i-a ironizat pe cei de la FCSB 2: „Trebuie mutați cu Clinceni, ei de-acolo sunt”

CSA Steaua și FCSB 2 au remizat, scor 1-1, în derby-ul seriei a 4-a din Liga 3. Daniel Oprița (39 de ani), antrenorul „militarilor”, a recunoscut calitatea rivalilor, dar nu a ezitat să îi ironizeze. +28   FOTO
CSA Steaua și FCSB 2 au remizat, scor 1-1, în derby-ul seriei a 4-a din Liga 3. Daniel Oprița (39 de ani), antrenorul „militarilor”, a recunoscut calitatea rivalilor, dar nu a ezitat să îi ironizeze.

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 17:06 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 18:50

CSA Steaua și FCSB 2 au remizat, scor 1-1, în derby-ul seriei a 4-a din Liga 3. Daniel Oprița (39 de ani), antrenorul „militarilor”, a recunoscut calitatea rivalilor, dar nu a ezitat să îi ironizeze. 

„A fost clar meciul nostru. Am arătat că ne-am dorit să câștigăm, s-a văzut cine și-a dorit mai mult. Toate deciziile au fost în defavoarea noastră. A fost fault la Bărbulescu, Octavian Popescu a băgat talpa și trebuia eliminat. Toată lumea cred că a văzut asta. Dacă nu intra mingea în poartă, trebuia să fie penalty pentru noi.

 Îmi felicit băieții pentru atitudine, curaj, ei au fost mai fricoși decât ai noștri. Am avut ocazii multe, meritam să câștigăm la cel puțin trei goluri diferență. Am vrut să fim prudenți, să nu riscăm, dar le-am făcut față”, a declarat Daniel Oprița, după remiza cu FCSB 2. 

VIDEO. Daniel Oprița, ironic la adresa rivalei FCSB 2

Daniel Oprița și-a ironizat adversara. Antrenorul „militarilor” consideră că FCSB 2 nu ar fi trebuit să facă parte din aceeași serie de Liga 3: „FCSB trebuia mutată cu Clinceni, sunt din Ilfov. N-am vrut să-i trimit în Moldova”.

Așteptăm toate legendele adevărate alături de noi, să ne ajute. Am o relație bună cu Pițurcă, mi-a fost antrenor, mai discutăm. Mă încurajează să promovez. Capul în pământ, muncă, suntem la liga a treia, nu o să ne fie ușor
- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

FOTO Cele mai tari imagini din CSA Steaua - FCSB

CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
+24 FOTO

VIDEO Meciul integral CSA Steaua - FCSB 2 1-1

Citește și alte știri despre CSA Steaua  - FCSB 2: 

Gafă URIAȘĂ de arbitraj în CSA Steaua - FCSB 2 » Gol anulat pentru un fault pe care nu l-a văzut nimeni + reacția ironică a unui fost mare arbitru român

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (107)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  14 Martie 2021, 12:01

Trebuie sa dea din gura ca d aia este antrenor ...nu ??? Nu poti compara salariul unui general cu al lui Oprita ! Un general castiga si asa mult mai mult decat ar merita ! Ce face efectiv un general ? Stii ? R-APROAPE NIMIC !

forumeer.47
forumeer.47  •  14 Martie 2021, 01:03

Era evident ca frf va face tot ce-i sta in putinta pt a gasi un sistem competitional in care Steaua sa aiba cei mai grei adversari. Fix asta a facut si amfb, nu stiu de ce e Oprita surprins. Asta e, trebuie sa jucam si cu fotbalisti de L1, baietii au dovedit ca sunt mai buni chiar si ca acesti bercenari clonati, veniti din L1. Meritam victoria.

1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  13 Martie 2021, 23:40

Domnul Oprita este stelist? Poate nu isi mai aduce aminte ca a jucat si la Dinamo

Vezi toate comentariile (107)
Comentează