FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS TUNARI - RAPID 0-2

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, anunță nebunia în sezonul viitor al Ligii a 2-a: „Cel puțin 9 echipe la promovare. Jucăm și noi pe Arena Națională!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 22:51

Rapidul e la un punct de promovarea matematică în Liga 2. Daniel Pancu a dezvăluit după meciul cu CS Tunari, scor 2-0, că sunt șanse mari ca giuleștenii să joace derby-urile din sezonul viitor pe Arena Națională.

„Vine şi Rapid în liga secundă, dar mai sunt alte echipe de tradiţie. M-am întâlnit cu Nicolae Dică la meciul de la Voluntari, din ultima etapă şi-mi spunea şi el că probabil va merge la FC Argeş.

A spus că a numărat 12 echipe la promovare. I-am zis: «Unde le-ai găsit pe acestea 12? Hai opt, nouă». «Nu, 12», mi-a zis el, că ştie sigur. Vă daţi seama ce va fi. Probabil că, anul viitor, meciurile noastre cu echipele de tradiţie se vor desfăşura pe Arena Naţională”, a dezvăluit Daniel Pancu la TV Telekom Sport.

În sezonul viitor, și Dinamo a anunțat că se mută pe Arena Națională, stadionul care deja găzduiește partidele de acasă ale lui FCSB. 

„Cred că pe Anfield şi pe Giuleşti mai vezi aşa răsturnări de situaţie. E spiritul lor, vine din istorie. Barcelona, în ultimele 20 de minute, mi s-a părut hipnotizată, pur şi simplu!” Daniel Pancu, antrenor Rapid

Giuleștenii pot promova matematic etapa viitoare, dacă obțin măcar un punct cu Unirea Slobozia, în Regie. 

Vezi și:

CS Tunari - Rapid 0-2 » VIDEO Trupa lui Daniel Pancu s-a impus după pauză și poate fi promovată matematic etapa viitoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
whiteredarad
whiteredarad  •  09 Mai 2019, 11:00

Ehei, multi au ajuns pina in B ( si UTA si Petrolul, si Timisoara, si bacaul....) dar aici sint cheltuieli mari si se mai si joaca "ceva" fotbal. Am vazut Rapidul, cu ce are azi, deabia daca ar scapa de retrogradare in B. Una e dorinta,...alta e putinta . Va vedea ...el..Pancu ! Primul expulzat...va fi el, dupa 5-6 etape !

cneius
cneius  •  09 Mai 2019, 10:49

Aiurea 12 echipe la promovare ! Si sezonul acesta s-a tot comentat la fel uitindu-se un mic aspect: "Numele" nu inseamna "la promovare" ! Ce UTA, cele doua Poli Timisoara, Farul, FC Arges au luptat la promovare ?

ray51
ray51  •  09 Mai 2019, 09:16

Mai Pancule, de unde luati voi banii de inchiriat Arena Nationala???

Vezi toate comentariile (12)
Comentează