FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID - AGRICOLA BORCEA 6-0

Daniel Pancu despre Liga 2: „Facem față, dar nu la promovare. Ne trebuie jucători”

Foto: FC Rapid 1923
Foto: FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 18:20

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a vorbit despre victoria echipei sale din Liga a 3-a în fața celor de la Agricola Borcea, scor 6-0, și recunoaște că în primele minute ale partidei a avut emoții.

„Primele 20 de minute aveam impresia că Borcea e Real Madrid și noi niște anonimi. Bine, am început cu 5 tineri în primul 11. Adversarul se anunțase a fi unul modest dacă ne uităm pe locul din clasament.

Dacă am fi primit un gol sau două, învingătoarea eram tot noi. Mă bucur că Hlistei a reușit o dublă. Avea multe meciuri în care avea ocazii, dar nu marca”, a declarat Daniel Pancu la TV Digi Sport.

Tehnicianul giuleștenilor a vorbit și despre viitor: „În momentul acesta facem față la Liga 2 fără nicio problemă, dar nu la promovare. Cu siguranță vor mai veni jucători și vom arăta mai bine”.

Rapidul e lider în liga 3

Echipa lui Daniel Pancu a deschis scorul prin Cătălin Hlistei (17). Pe lista marcatorilor și-au mai trecut numele Vlada (39), Cârstocea (46), Goge (73), Robinho (84). Tabela a fost închisă de Hlistei în primul minut al prelungirilor.

Rapidul e lider în Liga 3, seria 2, cu 60 de puncte, la 5 lungimi de urmăritoarea Unirea Slobozia.

  • Până la finalul campionatului au mai rămas cinci etape;
  • Rapid și Slobozia se vor întâlni în meci direct în etapa 28, pe 11 mai.

3.000 de suporterigiuleșteni au fost prezenți pe stadionul „Regie” la acest meci

Vezi și:

FOTO Rapidul a întâlnit astăzi portarul lui Manchester City :) » Echipamentul n-a ținut loc și de talent și goalkeeperul a fost înlocuit în minutul 50

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  26 Aprilie 2019, 20:34

Cu echipa asta veti avea parte de socuri in divizia B. Cam slabut, primul 11 1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează