FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Daniel Pancu s-a retras // Legendele Rapidului, mesaje emoționante : "Pe Pancu l-am admirat din copilărie" + Invitatul surpriză pe care l-ar fi chemat Ionel Ganea: "Merita din plin!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 19:31

Ultimul meci pe Giulești, victoria Rapidului cu Înainte Modelu, scor 1-0, a însemnat și retragerea lui Daniel Pancu. Jucători importanți din istoria alb-vișiniilor au vorbit despre acest moment.

"Pe Pancu l-am admirat din copilărie. Mi-a rămas în minte un meci în care a marcat 4 goluri, parcă la Galați. Felul în care juca, modul cum gândea pe teren m-au impresionat mereu.

Am fost apoi colegi la echipa națională. Un fotbalist special și un om lângă care nu te plictiseai niciodată. Îi doresc baftă în cariera de antrenor!",a declarat Ianis Zicu, fost internațional și fotbalist la Rapid.

"Nu am jucat prea mult aici, în Giulești, dar n-o să uit niciodată atmosfera pe care o făceau suporterii aici. Chiar a fost ceva special"Ianis Zicu

Ganea l-ar fi chemat pe Copos

"La această sărbătoare, legată de retragerea lui Pancu și de ultimul meci pe vechiul Giulești, ar fi trebuit să fie invitat, poate primul, și George Copos. Merita din plin, pentru tot ce a făcut pentru acest club.

Am trăit aici poate cele mai frumoase momente ale carierei. Am o strângere de inimă că se va dărâma stadionul, dar e bine că se face unul mai frumos, mai modern și sper ca asta să coincidă cu revenirea echipei în prima ligă. Suporterii vor fi la fel", a declarat Ionel Ganea.

"Pancone e de-al nostru. Se retrage el de pe gazon, dar uite că tot aici e și va rămâne. Face treabă bună. O să fie aici și când o să ne întoarcem acolo unde e locul Rapidului" Rică Răducanu

Vezi și: VIDEO + FOTO Daniel Pancu și vechiul Giulești s-au retras! Rapid, victorie în ultima partidă pe stadionul vechi de 79 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
gado
gado  •  25 Noiembrie 2018, 12:36

Ganea greseste grav ! Copos = groparul echipei Rapid ! Din cauza lui echipa acum se reinventeaza ! Pentru ca georgica cofetarul a dus aceasta echipa la faliment.

ucluj2011
ucluj2011  •  25 Noiembrie 2018, 11:50
Postat de kwd2015 pe 24 Noiembrie 2018, 23:15

Nea Rica, de ce doresti desfiintarea din nou a rapidului asta clonat? Ca acolo e locul rapidului. in groapa....

Bla... Bla... Bla.... FRUSTRARE!!!///// Respect RAPID!!! Respect PANCU!!! Respect neasemuiților și fabuloșilor SUPORTERI ai Rapidului!!! Sper să ne revedem cât mai curând în Liga I.

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  24 Noiembrie 2018, 23:31

copos a îngropat Rapidul, făcând asta, a șters cu buretele tot ce a fost bun la Rapid în perioada lui...ce să caute la această sărbătoare?...Ganea bate câmpii..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează