FOTBAL  »  LIGA 3  »  FOTBAL MIC

Declarație de dragoste » Suporterii lui ASU Poli Timișoara au făcut spectacol la meciul cu Hunedoara

Atmosfera a fost incendiară în peluza gazdelor +3   FOTO
Atmosfera a fost incendiară în peluza gazdelor

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2016 00:00

Suporterii lui ASU Poli Timișoara au făcut spectacol la meciul cu Hunedoara de pe ”Dan Păltinișanu”, creând o atmosferă rar întâlnită în Liga 1.

La fel ca în tur, partida din Divizia C dintre ASU Politehnica și FC Hunedoara a fost o oportunitate pentru ultrași să facă show în tribune.

Suporterii timișoreni au ieșit mai câștigați și după duelul de primăvară, echipa lor a învins, scor 3-1, la revenirea pe Stadionul "Dan Păltinișanu", și se îndreaptă cu pași fermi spre eșalonul secund.

5.000 de spectatori au asistat la derby-ul din Seria a IV-a, o asistență la care concitadina lui ASU, ACS Poli, dar și alte grupări din prima ligă privesc cu jind.

Bănățenilor le-a ieșit totul în jocul special cu urmașa Corvinului, special pentru că gruparea timișoreană din C a evoluat în nocturnă pe principala arenă a orașului. Iar ultrașii alb-violeți au avut șansa să facă spectacol în locul unde s-au consacrat, Peluza Sud de pe "Dan Păltinișanu". "Iadul" s-a dezlănțuit după pauză.

Formația susținută de galeria alb-violetă s-a impus după reușitele lui Marius Marin (12), Birău (29) și Gălan (89). Pentru hunedoreni a marcat Bozian (23). Oaspeții au avut și ei o galerie consistentă. Corviniștii au întârziat cu aproape 20 de minute la jocul de marți, dar au compensat prin coregrafiile afișate.

După 23 de etape, ASU Poli tronează în C4, cu patru puncte avans față de Cugir, locul 2, în timp ce Ighiul, de pe 3, se poate apropia de lider la două puncte, cu un meci în plus, dacă bate miercuri la Becicherecu Mic.

2012este anul înființării echipei suporterilor din Timișoara

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1652953758281720
Montgomery Brogan  •  21 Aprilie 2016, 15:52

Eu n-am inteles ce cauta tortele si ale materiale inflamabile daca sunt interzise pe stadioanele de fotbal?!!! Alo, domnu Garcea?!

983732924972315
Soos Vilmos  •  21 Aprilie 2016, 10:16

De ce nu scrieti si de ce s-a intimplat dupa meci, cind vajnica galerie s-a comportat ca o gasca de huligani( stare normala pentru ei la meciurile jucate pe maidanele tarii ).

auge
auge  •  21 Aprilie 2016, 09:50

Aceasta este adevarata POLI TIMISOARA ! Suporterii timisoreni au stiut-o din totdeauna. ACS Recas este un exemplu de impostura.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează