FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - FCSB 2

Declarație războinică după ce Gigi Becali a anunțat că trimite jucători de la prima echipă în duelul cu CSA: „Le este foarte frică să nu se facă de rușine, sunt înspăimântați de Steaua!”

FOTO Facebook FCSB
FOTO Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 13:59 / Actualizat joi, 11 martie 2021 14:32

Adrian Bumbescu (61 de ani), șeful Centrului de Copii și Juniori al CSA Steaua București, a analizat partida dintre clubul din Ghencea și FCSB 2, care se va disputa pe 13 martie, de la ora 15:00, în runda #11 din Liga a 3-a.

  • Partida dintre CSA Steaua București și FCSB 2 va putea fi urmărită pe canalul de YouTube Steaua TV, și în direct la TV pe Digi Sport 1. Meciul va fi și liveTEXT pe GSP.ro.

Adrian Bumbescu, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua București în 1986, a declarat că știe de ce a ales Gigi Becali să trimită jucători de la prima echipă pentru duelul care se va disputa pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua. Bumbescu este optimist și crede că trupa pregătită de Daniel Oprița poate scoate un rezultat bun cu echipa a doua a lui FCSB.

Adrian Bumbescu: „Înseamnă că le este foarte frică să nu se facă de rușine, sunt înspăimântați de Steaua”

„Avem avantajul terenului propriu si al voinței mari. Ăsta e avantajul nostru, că vrem foarte mult să promovăm. Noi vrem să promovăm, ei vor să ne încurce pe noi. Steaua are o echipa bună, a dovedit asta în meciurile din campionat și în meciurile amicale din această iarnă. Eu am încredere că o să fie bine și în Daniel Oprita și în jucători. Va avea un cuvânt de spus și calitatea terenului și ambiția asta a noastră, dar nu cred că Steaua va putea fi învinsă acasă. Oricum, nu e meciul decisiv pentru promovare, cei de la FCSB încearcă să pună o presiune în plus, să arate că e un derby, un meci de orgoliu. Vor să iasă în evidență și să se folosească de numele clubului nostru.

Dacă trimit atâția jucători de la prima echipă, din Liga 1, înseamnă că le este frică rău de Steaua. Dacă e un club așa mare, de ce nu joacă cu echipa pe care o au la fiecare meci în Liga 3? Până acum au jucat cu juniorii și acum trimit titularii de la prima echipă... Înseamnă că le este foarte frică să nu se facă de rușine, sunt înspăimântați de Steaua”, a declarat Adrian Bumbescu pentru sport.ro.

Gigi Becali: „De ce să câștige CSA Steaua?”

„De ce să câștige CSA? Trebuie să câștige? Merg mai mulți jucători. Eu vreau să promoveze CSA, dar să bată copiii. Dacă nu îi bat pe copii... Îi trimit pe Buziuc, Perianu, Șut, Pantea, Simion, Niță, Oaidă, Nedelcu. Normal că și Tavi Popescu! E copil, are 18 ani.

Nu sacrific meciul cu UTA! Tavi Popescu nu va juca în meciul cu UTA pentru că are trei cartonașe galbene. Îl protejez să nu ia galben și să joace cu CFR Cluj! Vreau să jucăm copiii ca să le dăm o șansă. Am zis «Hai să jucăm cu copiii că să promoveze Talpan!».

Cum să promoveze CSA? Meciul se joacă acolo unde e sudoarea mea, unde e munca mea. Ei au luat-o, au furat sudoarea mea. Tribunele sunt făcute de mine, gazonul, încălzirea, nocturna, parcările sunt făcute de mine. Unde joacă ei? Pe toate făcute de mine. Sunt ale mele, sunt făcute de mine! Au zis «Pe terenul astă, fă casă». Și după m-au dat afară din casă. Era paragină în Ghencea”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

CSA Steaua, după 10 etape, e lider, cu 26 de puncte. FCSB 2 e pe locul secund, cu 24 puncte. În confruntarea din tur, CSA s-a impus cu 2-1.

Cum ar putea arăta FCSB 2 cu CSA Steaua: Niga - Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis - Perianu, Șut, Ardelean - Oct. Popescu, Niță, Oaidă

Clasamentul din Liga 3:

Declarație războinică după ce Gigi Becali a anunțat că trimite jucători de la prima echipă în duelul cu CSA: „Le este foarte frică să nu se facă de rușine, sunt înspăimântați de Steaua!”

VIDEO. Daniel Gherasim, despre „adevărata Steaua”: „Armata nu a desființat niciodată secția de fotbal”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Cel mai aprig contestatar al lui Pablo Cortacero surprinde: „Chiar îmi doresc să revină la Dinamo”

Botoșani, gata să facă un transfer important! Ofertă de 500.000 de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
stoichkov10
stoichkov10  •  12 Martie 2021, 08:12
Postat de corectu pe 11 Martie 2021, 15:35

Daniel Gherasim spune că secția de fotbal nu s-a desființat niciodată din Ministerul Apărării. Din 2003 până în 2017 secția de fotbal nu a avut echipă în nici una din cele 4Ligi.Prin urmare aceasta (echipa) s-a înființat în 2017.Menționez că Becali a luat pe AFCSteaua care era continuatoarea celebrei Steaua.

a luat pe naiba. Becali a facut o noua firma si in plin sezon a transferat toti jucatori acolo.

105662257060988
Eugen Qy  •  12 Martie 2021, 05:28
Postat de corectu pe 11 Martie 2021, 15:35

Daniel Gherasim spune că secția de fotbal nu s-a desființat niciodată din Ministerul Apărării. Din 2003 până în 2017 secția de fotbal nu a avut echipă în nici una din cele 4Ligi.Prin urmare aceasta (echipa) s-a înființat în 2017.Menționez că Becali a luat pe AFCSteaua care era continuatoarea celebrei Steaua.

GRESIT ! gb a preluat pe AFC Steaua de la Paunescu, spre a o administra dar asa cum am aratat anterior, s-a dedulcit si si-a cumparat o jucarioara distrugand resorturile si schimband-o COMPLET, asa incat echipa lui nu mai e nici macar emblematic vecina cu sora filipineza a dadacei copilului unuia dintre vecinii de cartier ai ideii de Club Sportiv sectie de fotbal si chiar a facut mai mult rau desfiintand centrul de copii si juniori al Clubului pe care-l mostenise si pe acela spre administrare dar se pare ca ii era prea greu si cu fotbalul juvenil , sacrificandu-l si distrugand toate sperantele micilor sportivi stelisti de care si-a batut joc asa cum de altfel a facut si cu TOATE MARILE GLORII ALE CLUBULUI SPORTIV al Armatei STEAUA BUCURESTI , sportivi care au adus faima Romaniei, in intalniri INTERNATIONALE IMPORTANTE !!!

105662257060988
Eugen Qy  •  12 Martie 2021, 05:16
Postat de manutd.steaua pe 12 Martie 2021, 02:32

Dadeai tu 5,3 milioane euro pe an chirie pentru nume?

Esti OBOSIT rau...Du-te si te odihneste! Un tip ce si-a dorit sa administreze, s-a trezit ca vrea sa FURE BUNACIUNEA pe care se angajase sa o administreze...si de unde se angajase sa aiba GRIJA suprema de Clubul lasat lui inspre administrare, s-a trezit ca a devenit, peste noapte(noaptea mintii), MARE PATRON desi se pricepe la fotbal la fel ca la toate celelalte afaceri de care s-a ocupat si pe care le-a FALIMENTAT cu brio !...Un IMPOSTOR FATARNIC si FARISEU atat cat se poate cobori termenul fariseu, caci fariseii stiau perceptele BIBLICE pe de rost, ceea ce nu e cazul la gb, (vezi -un singur exemplu- atentionarea DUMNEZEIASCA :"Sa nu stie stanga ta, ce face dreapta ta, cand faci milostenie!")

Vezi toate comentariile (19)
Comentează