FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

Declinul lui Patrick Petre: fosta mare speranță a lui Dinamo a ajuns la Dacia Brăila și va lupta pentru evitarea retrogradării în Liga 4

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 14:22

Patrick Petre (22 de ani) va juca începând cu această iarnă în Liga 3. Liber de contract, fostul mijlocaș dinamovist a ajuns la Dacia Unirea Brăila, formația antrenată de Florentin, tatăl său. 

Cândva o mare speranță a lui Dinamo, Patrick Petre se află în declin. Dat afară de la Farul Constanța, fotbalistul a stat fără echipă preț de câteva săptămâni, iar acum se pregătește de experiența de la locul 15 din Seria C2 a ligii a treia. 

IMPLICAT ÎN MAI MULTE SCANDALURI

Deși are doar 22 de ani, Patrick Petre a fost implicat în mai multe scandaluri. În 2017, pe când juca la Dinamo, Patrick alături de alți trei dinamoviști au băut alcool în avionul care ducea lotul naționalei de tineret spre Spania! (Detalii AICI)

În luna aprilie a anului trecut, Sepsi Sf. Gheorghe le-a reziliat contractele lui Patrick Petre și Victor Râmniceanu, motivând: „Sepsi OSK a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor lui Patrick Petre şi Victor Râmniceanu, din moment ce jucătorii au suferit accidentări şi vor fi nevoiţi să stea o perioadă în afara terenului”. De fapt, cei doi ar fi fost acuzați că au fost văzuți la pariuri. Vezi AICI filmul complet al evenimentelor.

Patrick Petre a început fotbalul la Dinamo. În iulie 2017 a fost împrumutat la Sepsi, iar un an mai târziu s-a întors la formația din Ștefan cel Mare. În iulie 2018, mijlocașul a fost transferat definitiv de Poli Iași, unde a stat până în septembrie 2019. În ultimele trei luni, acesta a jucat pentru Farul, în Liga 2, dar zilele trecute i-a fost reziliat contractul.

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Cum a încercat Dumitru Sechelariu să-și umilească antrenorul după două sticle de whisky + răzbunarea acestuia: „Au curaj ăștia de azi să-i facă așa lui Becali?”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
st.il.
st.il.  •  08 Ianuarie 2020, 23:40

Păcat, păcat, păcat !. Un copil talentat care ar fi putut ajunge "mare" dacă ar fi fost controlat și educat !. Din nefericire, acum e prea târziu pentru el, pentru cariera lui, pentru viața lui !. Vai de el și de părinții lui !...:(((

creeperno999
creeperno999  •  08 Ianuarie 2020, 22:56

Bine ca am scapat de el

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Ianuarie 2020, 20:16

...o sa fie capitan de echipa ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează