FOTBAL  »  LIGA 3  »  LIGA 3

Dezvăluiri în premieră de la echipa care a pierdut 17-0 în Liga a 3-a! Ce a vrut să facă portarul la pauză

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2016 11:32

Urban Titu a cedat neverosimil în meciul cu echipa secundă a celor de la Concordia Chiajna, scor 0-17, într-un joc în care oaspeţii au făcut practic figuraţie.

Neplătiţi de la finalul anului trecut, jucătorii dâmboviţeni vor să îşi ducă crucea până la capăt pentru a regândi o altă strategie în vederea stagiunii care urmează.

Portarul oaspeților, Cristian Drăguşin, a venit la Titu după ce a apărat poarta unei grupări de Liga a IV-a, din Germania. Accidentat, acesta a trebuit să revină în ţară.

"Sincer, la pauză am vrut să ies de pe teren, dar cum nu aveam rezervă de portar am cedat rugăminţilor şi am rămas pe gazon. Este foarte greu la Titu, fără salarii şi fără antrenamernte.

La cele două şedinţe de pregătire pe care le fac colegii săptămânal abia ajung 10 jucători!

La mine este altceva, eu mă pregătesc, acasă, la Piteşti, de două ori pe zi cu Sabin Ciurea. Din vară sper să ajung la o echipă cu pretenţii", a spus Drăguşin, portarul echipei din Titu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  11 Aprilie 2016, 13:09

La mine este altceva, eu mă pregătesc, acasă, la Piteşti, de două ori pe zi cu Sabin Ciurea. Din vară sper să ajung la o echipă cu pretenţii", a spus Drăguşin, portarul echipei din Titu . O să ajungi la fcsp ... Acolo-i locul tău , să te antreneze porcul de imagine , grohăitorul Ducacadam ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează