FOTBAL  »  LIGA 3  »  INEDIT

Dialogul anului în fotbalul românesc a venit după demiterea fostului internațional: „În calitate de vicepreședinte, întreb și eu cu cine mergeți mai departe?”

FOTO: Facebook @SanatateaClujNapoca
FOTO: Facebook @SanatateaClujNapoca

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 19:14 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 16:42

Sănătatea Cluj a anunțat despărțirea de staff-ul tehnic format din George Florescu (39 de ani) și Valentin Lemnaru (39 de ani), foști fotbaliști importanți la nivelul primului eșalon.

Sănătatea Cluj a retrogradat în al 4-lea eșalon la finalul stagiunii trecute, dar speră să evolueze și în sezonul 2023/2024 în Liga 3, profitând de problemele financiare ale adversarelor. Până la aflarea verdictului, staff-ul tehnic a fost dat afară. Anunțul plecării lui Florescu și Lemnaru a stârnit un dialog suprarealist.

Dialogul anului în fotbalul românesc

Ilisie Dascăl, vicepreședintele clubului în acte, a reacționat la postarea de pe contul de facebook al Sănătății: „În calitate de vicepreședinte, cel puțin în acte, întreb și eu cu cine mergeți mai departe?”.

Replica a venit de la Ovidiu Rațiu, șef de birou în cadrul Primăriei Cluj-Napoca: „Ești foarte curios”.

Sănătatea Cluj încă nu a numit un înlocuitor pentru George Florescu. Primul meci oficial din noul sezon va fi pe 2 august, de la ora 17:30, în Cupa României, contra celor de la CS Ocna Mureș.

10 selecțiiși un gol are George Florescu în prima reprezentativă a României

Lotul grupării clujene conține nume interesante, fotbaliști cu experiență, aflați pe final de carieră, precum Cosmin Tilincă (43 de ani), fostul atacant al lui CFR Cluj. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

„Doar așa vii la Craiova!” » Mihai Rotaru i-a pus o condiție aspră lui Laurențiu Reghecampf! În mandatul trecut, antrenorul a refuzat ferm!

CFR Cluj, de neoprit în mercato: al 12-lea jucător transferat în Gruia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
archibald
archibald  •  26 Iulie 2023, 21:32

Sică fără frică!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează