FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

Doi foști fotbaliști de-ai lui Dinamo au ajuns în Liga a 3-a » Vor lupta să promoveze alături de un ex-atacant al FC U Craiova

Raphael Stănescu, stînga
Raphael Stănescu, stînga

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 16:05

FC Inter Olt Slatina conduce clasamentul în Seria a 3-a, din Liga a 3-a, la jumătatea întrecerii, dar echipa antrenată acum de Dan Oprescu nu va mai putea onora competiţia din cauza problemelor financiare acute.

Antrenorul şi cu o serie de jucători importanţi vor merge la Sporting Turnu Măgurele, locul cinci în acest moment, pentru a forţa promovarea teleormănenilor în eşalonul secund.

Pe lîngă Bobi Verdeş, Sporting va conta în lupta pentru supremaţie pe alţi doi jucători importanţi, Georgian Păun şi Rafael Stănescu, care încearcă să îşi relansează cariera sub culorile echipei din Turnu Măgurele.

Georgian Păun, 30 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Astra, FC Brașov și a bifat 16 meciuri la Dinamo.

Rafael Stănescu, 22 de ani, este un produs al clubului Dinamo și a fost considerat unul dintre cele mai mari talente ale clubului. Mijlocașul nu a cofirmat niciodată și a jucat la echipe precum Corona Brașov și Oțelul Galați.

Bobi Verdeș, 35 de ani, este un fost atacant al celor de la Universitatea Craiova și a mai jucat la FC Național, Inter Gaz, FC Argeș, Chidia Tîrgoviște și ASA Tg. Mureș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
travka
travka  •  16 Ianuarie 2016, 00:13

daca il lua Steaua pe Stanescu iar plangeau *** ca au fost tradati? =)) asa ca l au dat afara si joaca la Inter SLatina e ok, nu se mai supara nimeni hahaha frustrarea atinge cote alarmante in randurile dinamovistilor agramati

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ravenpaladin
ravenpaladin  •  15 Ianuarie 2016, 18:08

La fel va ajunge si Patrick Petre(care are talentul lui taica-su,cam 25%)daca are pretentii prea mari.Mai intai sa demonstreze ca stie fotbal,apoi sa ceara contracte mari.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close