LIGA 3  ·  FORESTA SUCEAVA

Drept la replică Foresta Suceava: „Facem totul corect și transparent. Farid Khallaf e direct interesat să distrugă clubul”

Sursă foto: Facebook ACS Foresta Suceava Oficial
Sursă foto: Facebook ACS Foresta Suceava Oficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2020 18:52

Foresta Suceava a emis un comunicat oficial, ca reacție la acuzațiile lansate recent din anturajul fostei conduceri

„Foresta Suceava dezminte categoric informațiile false cu privire la presupuse activități nelegale desfășurate de către clubul Foresta Suceava și publicate în articolul mai sus menționat.

Pentru o informare corectă a cititorilor, dorim să aducem câteva precizări esențiale care privesc istoria recentă și zbuciumată a acestui club sportiv, care se chinuie să supraviețuiască și să facă performanță, în ciuda intereselor unor persoane care doresc dispariția acestui club, persoane care susțin campanii mediatice pentru a pune în dificultate finanțatorii clubului:

  • Există persoane direct interesate în distrugerea clubului Foresta Suceava, iar una dintre persoane o vom nominaliza, aceasta fiind Farid Khalaff. Pentru cei care nu cunosc această persoană, vom prezenta pe scurt, câteva date relevante despre domnia sa. Domnul Farid Khalaff a venit în cadrul clubului în vara anului 2017, nu a adus niciun ban pentru achitarea datoriilor, datoriile clubului fiind achitate de către Lozovan și Negura, domnul Farid doar cheltuind banii pe care acești finanțatori îi aduceau în cadrul clubului.
  • Faptele domnului Farid Khalaff au fost investigate de către instituțiile îndriduite, iar în prezent, domnul Farid Khalaff este un fugar urmărit de către autoritățile române, dânsul fiind condamnat cu executare la 4 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, constituire de grup infracțional organizat, prezentare de documente neconforme autorităților vamale, dânsul având și alte dosare penale în curs de cercetare.
  • În martie 2018, domnul Lozovan și domnul Negura au decis excluderea domnului Farid Khalaff din cadrul Asociației pentru neonoraera obligațiilor asumate privind aportul de capital în cadrul clubului și pentru prejudiciul de imagine adus clubului prin cercetările penale în care domnul Khalaff era implicat la acea vreme, fapte care nu au fost aduse la cunoștința celorlalți parteneri finanțatori. Această decizie a aparținut în totalitate președintelui Consiliului Director Negura Gheorghe și vicepreședintelui Lozovan Ion.
  • Domnul Ciutac Andrei, la care faceți referire în articol, a demisionat din cadrul clubului Foresta în 4 octombrie 2017, dânsul revenind în club abia în urma excluderii domnului Farid Khalaff, respectiv în luna martie 2018, această decizie fiind luată exclusiv de către cei doi membri ai Consiliului Director, Lozovan Ion și Negura Gheorghe

«După decizia excluderii domnului Farid Khallaf, de către consiliu director de la acea vreme, am fost contactat de către finanțatori pentru a reveni în cadrul clubului. Faptul că în articolul publicat «sursa» a precizat că au existat presiuni pentru revenirea mea în cadrul clubului este total neadevărat, iar astfel de acuze trebuie însoțite de probe și nu prin simple declarații date în umbra anonimatului! De asemenea, presupusul conflict de interese la care faceți referire nu există și nici nu a existat, clubul ACS Foresta Suceava fiind un club de drept privat, fiind finanțat de către autoritățile locale în baza legii 350/2005. În altă ordine de idei, sumele prezentate de către «sursă» ca fiind primite de către club în sezonul 2018-2019 sunt incorecte. Singura finanțare pe care ACS Foresta Suceava a primit-o în acest sezon a fost de 800.000 de lei de la Primăria și Consiliul Local Suceava», a declarat Ciutac Andrei, președintele executiv al Clubului Forestsa Suceava.

Clubul Foresta Suceava neagă cu vehemență afirmația aceleiași «surse», care susține că banii au fost folosiți în alte scopuri decât cele pentru care au fost alocați. Subliniem faptul că fiecare leu intrat în acest club a fost folosit exclusiv pentru buna desfășurare a activităților.

De asemenea, solicităm publicației GSP să probeze toate informațiile vehiculate cu documente care să ateste cele publicate, în caz contrar ne rezervăm dreptul să acționăm publicația în instanță pentru prejudiciile aduse. 

Clubul Foresta Suceava își desfășoară activitatea în mod transparent, cu respectarea deplină a legilor care guvernează acest domeniu, subliniind faptul că performanțele în sport obținute de către Clubul Foresta Suceava sunt recunoscute atât de către fanii acestui sport, cât și de cele peste 20 de societăți private de renume care sponsorizează și fac posibilă dezvoltarea acestui club. Rugăm totodată fanii Clubului Foresta Suceava să aibă în continuare încredere în noi și îi asigurăm de faptul că depunem toate eforturile de avansare în Liga a doua de Fotbal în cursul anului 2020” - Biroul de Comunicare ACS Foresta SuceavaLocul periculos de unde GARANTAT iei COVID-19. Ce activități e bine să eviți ca să nu te infectezi
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1