FOTBAL  »  LIGA 3  »  GLORIA BĂNEASA

Prima victorie a lui Eugen Trică la Gloria Băneasa! Meci cu multe goluri în Liga 3

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 17:34 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 17:34

Gloria Băneasa s-a impus categoric în partida restantă din Liga 3, cu Progresul Fundulea, scor 5-0. A fost prima victorie a constănțenilor în mandatul antrenorului Eugen Trică.

Meciul a fost o restanță din etapa 5-a a Seriei 3 din Liga 3 și trebuie să se dispute în weekend-ul 22-23 septembrie. Jocul nu s-a putut disputa la ora programării inițiale din cauza unei toxiinfecții alimentare intervenită în lotul călărășenilor. 

Azi, trupa lui Eugen Trică a obținut o victorie de răsunet, prima din acest sezon. Gloria Băneasa a controlat autoritar jocul și s-a impus categoric, 5-0.

După primul meci victorios din mandatul lui Trică la Băneasa Ion Sârbu, patronul Gloriei, este plin de optimism. „Suntem pe drumul bun. Nu ne mai bate nimeni în acest an!”, a punctat Sârbu.

De punctat și apariția pe banca formației Progresul Fundulea a lui Augustin Călin (43) care a încheiat contractul cu Ohod Al Medina, în Arabia Saudită, și a acceptat propunerea divizionarei C din Călărași.

După 6 meciuri, CS Gloria Băneasa e pe locul 9 din 10. Are 3 puncte ( o victorie și 5 înfrângeri). Liderul seriei e CS Afumați, cu 16 puncte.

Citește și: 

Avem datele » De ce vrea Becali să scape de Compagno

Au motive granzii să se plângă de arbitraj? Analiza raportului erorilor pro-contra din acest campionat are o concluzie surprinzătoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează