FOTBAL  »  LIGA 3  »  ACUZE DE BLAT

EXCLUSIV Acuze de blat din partea unei foste campioane a României: "S-au întâmplat multe lucruri aici. Să se sesizeze Comisia de Integritate"

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2018 13:21

Iulian Apostol, managerul formației Oțelul Galați din Liga a 3-a, acuză  lucruri necurate întâmplate la meciul dintre KSE Târgu Secuiesc și Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 3-5, după ce gazdele au condus la pauză cu 2-0.

Oficialul gălățenilor prezintă filmul evenimentelor de la Târgu Secuiesc și spune că va sesiza Comisia de Integritate a FRF. Apostol susține că formația sa are informații conform cărora în serie au existat meciuri trucate.

"Noi am primit mesaje de la suporterii celor de la Csikszereda, fiind nemulțumiți de ceea ce s-a întâmplat acolo. Ne scriau că le e rușine că sunt suporterii acelei echipe. Spectatorii au plecat de la stadion înainte de final când au văzut ce se întâmplă. Ne ridică foarte multe semne de întrebare, ținând cont că echipa gazdă a defilat în prima repriză cu Csikszereda, iar la pauza meciului lucrurile ar fi degenerat la cabine, conform spuselor oamenilor de acolo. S-au făcut 4 schimbări în tabăra gazdelor, iar în 12 minute s-au primit 5 goluri și Miercurea Ciuc a avut și un penalty ratat. Aceste lucruri ridică semne de întrebare.

Ar trebui ca Federația să se sesizeze. Nu putem trece cu vedere, nu va veni niciodată un jucător să spună că s-a întâmplat ceva în acel meci. Trebuie să ținem cont că și un jucător de la gazde ar fi părăsit terenul în semn de protest. Comisia de Integritate trebuie să-și facă treaba și să se autosesizeze. Din punctul nostru de vedere lucrurile nu sunt cum trebuie, ne face de rușine dacă ceea ce s-a întâmplat acolo se va adeveri. Știm foarte bine că această comisie și-a cam făcut treaba de-a lungul vremii și cred că acum ar trebui să se sesizeze iar", a declarat Iulian Apostol pentru GSP.ro.

"Avem informații despre ce s-a întâmplat în această serie"

"Rog și fac un apel către FRF și către Comisia de Integritate să trateze cu foarte mare respect Liga a 3-a. Nu e normal ce a fost acolo. Rog ca toate meciurile echipelor care sunt la promovare să fie urmărite de Comisia de Integritate pentru că lucrurile nu stau așa cum trebuie. Noi vom face o hârtie oficială în legătură cu acest caz. Sunt mult mai multe lucruri care s-au întâmplat în această serie, chiar și anul trecut. Avem informații foarte bune și știm foarte bine ce s-a întâmplat în această serie. Federația trebuie să respecte echipele" Iulian Apostol, manager Oțelul Galați

Oțelul Galați ocupă locul 4 în prima serie din Liga a 3-a, cu 30 de puncte, la 4 lungimi în spatele liderului. Pe 2 e CSM Roman, cu 33 de puncte la egalitate cu Miercurea Ciuc.

clasament l3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează