FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Adrian Mititelu, impresionat de un gest al lui Martin Tudor la scandalul cu Pițurcă: „A venit la mine în birou”

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2020 14:51

Adrian Mititelu a fost afectat de decesul subit al lui Martin Tudor, fost portar pe care l-a avut ca angajat în perioada în care Victor Pițurcă a antrenat-o pe FC U Craiova în Liga 1, în 2010.

„Îmi pare foarte rău de Martin Tudor. A fost angajatul nostru pe timpul lui Pițurcă. Mi-a părut tare rău de el, un băiat deosebit. Îmi amintesc că atunci când a pornit scandalul cu Pițurcă, el a avut cel mai frumos comportament. A venit la mine la birou, și-a luat la revedere și mi-a zis că regretă cele întâmplate. Singurul din tot staff-ul care a făcut acest gest", a zis Mititelu. 

Trică l-a vrut pe Martin Tudor la FCU

Mai mult, Mititelu a fost foarte aproape de a lucra din nou cu Tudor, din vară, când Eugen Trică a preluat-o pe FCU Craiova 1948, din Liga 3.

Postul de antrenor de portari la olteni a fost însă blocat de un alt om apreciat de patronul clubului: „Nu ascund că acum l-a vrut Eugen Trică la noi, a vrut să-l ia antrenor de portari. Trică ținea mult la el, dar băiatul pe care îl avem noi pe acest post e unul de mare caracter și nu puteam renunța la el. Aș fi agreat cu toată deschiderea aducerea lui Martin, dar din păcate avem un alt antrenor de portari deosebit, profesionist desăvârșit", a zis Adrian Mititelu pentru GSP.RO.

In Memoriam - Martin Tudor:

Citește și alte știri despre dispariția lui Martin Tudor:

Fiica lui Martin Tudor, mesaj sfâșietor: „Tăticul meu, spune-mi că e doar un coșmar”

Marcel Pușcaș rememorează cum l-a adus pe Martin Tudor la Steaua: „Ești nebun? Vrei să-i dau afară pe ăștia și să iau rezerva?”

Vasili Hamutovski, mesaj emoționant la moartea lui Martin Tudor: „Aveai un suflet de aur. Plâng pentru tine, frate!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1157593904266198
Bulete Cristi  •  31 Martie 2020, 17:16

Dumnezeu sa il odihneasca.Vei ramane mereu in inimile suporterilor.Fie ca acolo Sus ,in Ceruri,sa aperi cu fruntea sus cum ai facut o si aici,pt noi..Respect si drum lin spre Cer..

159033828487862
Daniel Nedelcu  •  31 Martie 2020, 15:59

....Dumnezeu să îl odihnească'...în aceste vremuri tulburi'...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează