FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

EXCLUSIV Constantin Schumacher îi desființează pe conducătorii Rapidului: "Se aștepta momentul să pierd un meci pentru a fi demis, n-am simțit susținere din partea lor"

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2018 16:00

În jurul orei 15:30 s-a încheiat ședința dintre conducerea Rapidului și antrenorul Constantin Scumacher. Cele două părți au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a oferit o reacție dură la adresa conducerii rapidiste și s-a arătat dezamăgit de cum a fost tratat.

"Sunt dezamăgit, mai ales că am fost demis după o victorie, cea de la Făurei, un meci foarte greu unde jucătorii mei s-au ales cu arcada spartă. Domnul Angelescu mi-a spus că n-a avut să-mi reproșeze ceva clar, ci vrea altceva de la echipă și vrea să facă o schimbare. Nu am încercat să-l conving să se răzgândească. Pentru mine vorbesc rezultatele. În 49 de partide oficiale am avut doar trei egaluri și o înfrângere. Sunt dezamăgit.

Simțeam de mult, de vreo 6 luni, că se tot așteaptă un moment în care să pierdem ca să fiu demis. Nu acuz pe nimeni, dar mereu am simțit că nici eu, nici jucătorii nu avem susținere din partea conducerii. N-a ieșit nimeni după egalul de la Leordeni sau după înfrângerea din Cupă să spună că au încredere în antrenori și jucători. Eram în obiectiv, așa că nu înțeleg această decizie, dar o accept. Mai aveam contract doi ani și jumătate, dar am stabilit să reziliem amiabil, urmând să-mi primesc banii până în decembrie. Vreau să-i mulțumesc lui Daniel Niculae, cel care m-a adus antrenor la echipă, să le mulțumesc jucătorilor care au fost extraordinari și de asemenea să le mulțumesc suporterilor care au fost lângă mine și lângă echipă", a declarat Constantin Schumacher pentru GSP.ro.

Conform informațiilor GSP, odată cu plecarea lui Scumacher vrea și Vasile Maftei să-și anunțe retragerea. Schumacher a vorbit și despre acest subiect: "Nu știu dacă pleacă și Maftei, dar dacă se va întâmpla asta înseamnă că unele lucruri nu sunt în regulă. E un jucător important, e o parte din istoria Rapidului. Sper ca obiectivul să rămână același, promovarea. Acum aștept oferte. Am licența Pro de doi ani și aștept oferte".

Marți, la ora 12:00, urmează să aibă loc o conferință de presă în care să fie prezentat cuplul de antrenori Daniel Pancu-Nicolae Grigore. Doar Grigore are licența A în acest moment, în timp ce Pancu are doar licența B.

Citește și: Schumacher, OUT! Daniel Pancu e noul antrenor al Rapidului! Cine îi va fi secund! + După Daniel Niculae, un alt fotbalist important se desparte de giuleșteni

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  02 Octombrie 2018, 08:56

mai omule tu chiar cedeai ca esti antrenorul rapidului? Acum teai trezit???

1128676200629129
Mares Cosmin  •  01 Octombrie 2018, 23:06

Asa este copos a fost cel mai bun or rapid an de an eram sus plus campionate cupe supercupe si jucat sfert de finala cupa UEFA cu copos patron.forta copos si intoarcete la iubirea ta rapid

134063187313718
Sav Aronn  •  01 Octombrie 2018, 19:31

Asa a inceput si Becali, ca Angelescu acum.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează