FOTBAL  »  LIGA 3  »  TURRIS TURNU MĂGURELE - FC U CRAIOVA 1-1

EXCLUSIV De unde ar fi pornit scandalul cu craiovenii la Turnu Măgurele, în varianta gazdelor + Mititelu contraatacă la Comisii

Așa au urmărit ultrașii Craiovei meciul de la Turnu Măgurele // FOTO: Facebook Revista Ultra' +1   FOTO
Așa au urmărit ultrașii Craiovei meciul de la Turnu Măgurele // FOTO: Facebook Revista Ultra'

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 19:14

Ultrașii din Peluza Sud '97 Craiova  nu au putut intra sâmbătă pe stadionul inaugurat anul acesta, la duelul din deplasare cu Turris Turnu Măgurele, 1-1, și au pornit un conflict cu forțele de ordine. 

Mădălin Ioniță, președintele echipei din Turnu Măgurele, a ținut să-și prezinte propria variantă în legătură cu incidentele respective. Oficialul echipei teleormănene acuză că ar fi fost bruscat de Andrei Preda "Gogoașă", fostul portar al echipei lui Mititelu, acum membru în staff-ul tehnic al echipei. 

"Cei de la Craiova ne-au cerut 500 de bilete. Eu le-am pus însă la dispoziție, așa cum spune regulamentul, 10% din capacitatea stadionului, adică 150 de locuri.Ei au venit cu presiuni foarte mari. Preda «Gogoașă» a și tras de mine, dar n-am intrat în discuții cu el pentru că nu mă cobor la mintea lui.

Până la urmă au spus că dacă nu le dăm 500 de bilete, nu vor niciunul. S-au dus prin spatele stadionului, au intrat pe calea ferată, în incinta unui ștrand. S-au comportat foarte urât, au aruncat cu pietre, au început să scandeze tot felul de lozinci politice care pe mine nu mă interesează, fiindcă vreau să țin departe echipa de politic. S-au comportat foarte urât", a spus președintele echipei din Turnu Măgurele, pentru GSP.ro. 

Turris Turnu Măgurele, echipă care luptă pentru promovarea în Liga a 2-a și viitoarea adversară a Rapidului din "16-imile" Cupei, e condusă din umbră de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD. 

Recent, Adrian Mititelu, finanțatorul lui FC U Craiova, a acuzat că Turris Turnu Măgurele ar fi preamiat-o pe FC Pucioasa pentru egalul, 0-0, scos la Severin cu echipa alb-albastră în urmă cu o săptămână (Detalii pe larg, AICI)

MITITELU CONTRAATACĂ LA COMISII

Într-un comunicat postat în această seară pe contul oficial de facebook, FC U Craiova anunță că va face două memorii la Comisii, împotriva modului în care a fost organizat meciul și contra deciziei "centralului" de a acorda penalty-ul din care gazdele au egalat în minutul 84:

"Informare: Clubul depune mâine la FRF o acțiune la Comisia de Disciplina cu privire la încălcarea Regulamentului de Organizare Fotbalistica de către clubul TurissTurnu Magurele, cu ocazia desfășurări partidei de sâmbătă. Astfel, organizatorii au refuzat accesul suporterilor noștri în incinta stadionului, deși în conformitate cu regulamentul echipa gazda organizatoare este obligata sa pună la dispoziția suporterilor echipei oaspete 5% din capacitatea stadionului. Vom cere Comisiei sancționarea clubului gazda în conformitate cu Regulamentul.

De asemenea tot mâine vom înainta un memoriu la FRF, insotit de proba video, prin care vom demonstra faptul ca lovitura de la 11 m acordata gazdelor a fost dictata total în afara regulamentului și a condus la VICIEREA REZULTATULUI de pe teren". 

REzultate + clasament în etapa a 5-a din Seria 3: 

clipboard01sursa: frf.ro

das
sursa: frf.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1720140831409543
Cosmin Popa  •  24 Septembrie 2018, 21:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kaloogarele
kaloogarele  •  23 Septembrie 2018, 22:45
Postat de fcu1948 pe 23 Septembrie 2018, 21:23

Poate că ăia din Peluza Sud sunt huligani, dar voi sigur sunteți PROST situate. Sper că n-am fost prea subtil, știu că voi clonații nu excelați la capitalul intelect...

tu in schimb ai certificat de "dashtept" de la academia "perinita"

fcu1948
fcu1948  •  23 Septembrie 2018, 22:21
Postat de Costel Tudor pe 23 Septembrie 2018, 22:03

Pana cand *** asta , pe nume mititelu , NU VA FI EXCLUS. din fotbal , NU va fi LINISTE !!! Astfel de incidente vor fi la fiecare deplasare a echipei craiovene !!! Acei HULIGANI fac MULT RAU fotbalului si CRAIOVEI !!!

Până ce psd-ul nu va fi declarat grup infracțional organizat și scos în afara legii, nu vom avea democrație reală, prosperitate, justiție corectă și o societate normală, fără corupție. Până ce dragnea nu va ajunge la pușcărie nu vom putea spune că România este un stat de drept.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează