FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Declarația care încinge spiritele în Craiova: "Publicul ar fi de partea noastră dacă jucăm pe «Oblemenco» cu CSU! D-asta nu avem voie acolo"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 10:44

Atacantul Florin Costea, 33 de ani, a acordat un interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre cariera sa și despre planurile de viitor.

Florin Costea, legitimat la FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu, a vorbit despre rivalitatea cu CSU Craiova, echipa din Liga 1 și despre situația formației din Liga a 3-a.

 - E un proiect nou la Craiova, ce viitor îi prevezi?
- De obicei nu mă gândesc ce va fi în viitor, tot timpul m-am uitat către prezent. Acum suntem la Liga a 3-a, trebuie să facem totul pentru a ajunge în Liga a 2-a. S-a adus un grup bun de jucători, dar peste un an sau doi cine știe câți dintre cei care sunt acum vor mai fi aici. De asta spun că e mai bine să ne concentrăm pe ceea ce avem acum de făcut.

- Ai fi mers vreodată la CSU Craiova?
- N-am avut niciodată ofertă de la ei, dar nici dacă ar fi existat vreuna nu aș fi mers. Nu voiam să joc acolo.

- Dar cum vezi războiul dintre cele două cluburi?
- Noi avem drumul nostru, ei pe al lor. Mai multe lucruri nu cunosc. Vom juca împotriva echipei lor secunde în Liga a 3-a. Din păcate, există această interdicție ca noi să jucăm pe "Oblemenco". Nu e normal ca ei să aibă acces și noi nu. Dacă am juca pe stadionul mare, am avea la fel de mulți oameni cum au și ei.

- Poate duelul cu CSU Craiova II va fi acolo...
- Nu cred! Sunt convins că publicul ar fi de partea noastră, tocmai de asta nu cred că se va juca acolo. 

123
de meciuri a adunat atacantul la Craiova, pentru care a punctat de 51 de ori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
mobutu
mobutu  •  31 Octombrie 2018, 11:02
Postat de Robert Dumitru pe 31 Octombrie 2018, 09:32

pai becalii nu a fost condamnat pt mita? arbitrii de ce au fost arestati ?ca unii au scapat nu inseamna ca sunt nevinovati ,si cum spui tu nu au fost dovezi

pai au fost arestati cei pomeniti de tine dar una e sa-ti sustii echipa si una e sa numesti celelalte echipe - mafiote. S-a umblat odata cu smecherii, in prezent e greu de crezut ca se mai risca cineva. Arbitrajele, se vede de la o posta ca nu mai sunt cu tenta, alte nereguli nu se vad...nu e nimic de banuit ca ar fi necurat...Nu ai luat anu` trecut trofeu? Nu puteai lua in vara altul? Ne-au oprit arbitrajele anul trecut sa luam titlul? Hai sa fim seriosi ! Suntem buni, IL LUAM !

1185386784824804
Robert Dumitru  •  31 Octombrie 2018, 09:32
Postat de mobutu pe 30 Octombrie 2018, 16:30

Inainte sa jignesti, nenea Jairzinho, gandeste-te ca esti om batran, trecut prin multe. Ma astept sa vorbeasca prostii, astia mai tinerei. Dar tu? Cand afirmi ceva trebuie sa ai si dovezi...Fii baiat destept !!

pai becalii nu a fost condamnat pt mita? arbitrii de ce au fost arestati ?ca unii au scapat nu inseamna ca sunt nevinovati ,si cum spui tu nu au fost dovezi

aldea15
aldea15  •  30 Octombrie 2018, 16:36
Postat de Robert Dumitru pe 30 Octombrie 2018, 12:58

craiova sustine echipa locala inpotriva echipelor mafiote din bucuresti si mai nou cluj

kvsc nu e echipă clujeană, ea provine din satul Gruia . "U" e echipa Cl"U"jului !

Vezi toate comentariile (49)
Comentează